Utsålt! Stuck On – Luke Elliot

LUKE ELLIOT live på en liten intim scen i Östersund, kommer bli något alldeles extra! Vilken lycka ändå att i dessa tider ha möjlighet att presentera mindre intima spelningar med fruktansvärt bra artister, det tänker vi fortsätta med så länge förutsättningarna är som dem är, sen växlar vi upp.

Luke gjorde en spelning på Storsjöyran 2018 som verkligen blev en av festivalens snackisar, därför tror vi att biljetterna till detta försvinner fort, så tveka inte att införskaffa dina, har man en gång upplevt honom vill man göra det igen.
Luke slog igenom i hemstaden New York och har sedan dess hunnit släppa tre studioalbum, det senaste The Big Wind kom i år 2020.
Att beskriva hans musik är svårt, inte för att den är svår utan för att den tar in så många influenser, men ett försök är väl att säga att han är något av en crooner vid sitt piano, en crooner med sinne för melodier och dramaturgi som Springsteen eller Cohen och ett mörkt stråk som kan jämföras med Nick Cave, norska Madrugada eller kanske Gun Club. Det är intensivt och rakt in i hjärtat!
Vi törs garantera att ni som skaffar biljetter i tid kommer att få en musikalisk upplevelse som kommer kännas länge.

Välkomna!

Team Stuck On

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Datum

nov 29 2020

Tid

19:00 - 21:00

Platser

Captain Cook
Hamngatan 9
Kategori
QR Code

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top
X
X