Se och bli sedd i mötet med barn -Uppsala den 22 oktober

Det finns ca 15 platser kvar på denna föreläsning. Boka din biljett via biljettlänken.

”Se och bli sedd – om ömsesidig respekt i mötet med barn” är en inspirationsföreläsning som har uppskattats av föräldrar, pedagoger och andra som möter barn i sin vardag. På flera orter har biljetterna sålt slut.

Du får före, under och efter föreläsningen inspiration att gå från trots och frustration, där du kanske låter och gör på ett sätt som du lovat att inte göra, till berikande möten som ger näring till självkänslan. Innan föreläsningen skickas reflektionsmaterial och efter föreläsningen skickas minnesanteckningar.

Det krävs mod att växa som förälder/pedagog/vårdnadshavare
/mor-och farförälder. Maria delar med sig av sin erfarenhet som föreläsare, kursledare, coach och förälder. Hon berättar med både humor och allvar om egna och andras utmaningar, fallgropar och lösningar. Du uppmuntras att utforska och lita på din egen inre kompass.

Då ömsesidig respekt är i fokus förmedlas inga belönings- eller bestraffningssystem.

För barnen, bebisar och övriga deltagares bästa är föreläsningen ENDAST för vuxna.

För att maximera din upplevelse av föreläsningen har jag skapat ett reflektionsmaterial som jag skickar senast en vecka före föreläsningen. Om du inte har fått detta material innan dess kan du kontakta mig på info@mariaklein.se Det är frivilligt om du läser och svarar på frågorna i materialet. Det är en möjlighet och inget måste.

Biljettförsäljningen startar först när sannolikheten är hög att det blir föreläsningar till hösten.

Maria förbehåller sig rätten att ställa in en föreläsning vid för få anmälda eller på grund av sjukdom. I dessa fall återbetalas biljetterna. Biljetterna är inte återbetalningsbara, efter 14-dagars ångerrätt, men kan överlåtas till en vän.

Självklart finns möjlighet att betala via faktura eller swish. Kontakta mig på info@mariaklein.se

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Datum

okt 22 2020

Tid

18:00 - 21:00
Kategori
QR Code

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top
X
X