Jonas Gardell – Queen of ******* everything SOLO | Gävle

— OBS! På grund av COVID-19 (Coronavirus) och kvarstående restriktioner gällande folksamlingar har Lifeline som arrangör tvingats ta beslutet att flytta fram evenemanget från den 1/10 till den 14/2 2021 kl 18.15. Köpt biljett gäller. För biljettfrågor, kontakta Lifeline på info@lifeline.se. Information om kommande föreställningar kommer uppdateras löpande på www.lifeline.se/corona. —

Efter att ha spelat en hel säsong i Stockholm och hel säsong i Göteborg med “Queen of ******* everything”, en av de mest påkostade shower som någonsin satts upp i Sverige – varje kväll till publikens jubel och stående ovationer – tar Jonas Gardell nu ut succé-föreställningen i en enklare version, som en solo-show, runt om i landet.

Queen of ******* everything – SOLO är en show som får dig att skratta tills du gråter, och den ingjuter glädje, hopp och livsmod.

– Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell. Det blir inga kulisser eller fyrverkerier, inga dansare, inga sångerskor och ingen orkester. Vad man får är Drottningen själv i all sin glans. The Queen is dead! Long live the queen!

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Datum

feb 14 2021

Tid

18:15 - 19:45

Platser

Gävle teater
Teaterplan 1
Kategori
QR Code

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top
X
X