Hanshi ALAIN SAILLY

Vi har äran att få ännu ett besök utav den mycket uppskattade instruktören, Hanshi Alain Sailly som kommer till Sanshi Budo & Kampcenter måndag den 12/10.

Alain Sailly är uppväxt i Frankrike och började träna judo med sin far vid 5 års ålder och är idag en kampsportare i absolut världsklass. Även de med många års erfarenhet av kampsport har svårt att visa upp så blandade färdigheter på så hög nivå som Alain. Goshindo, är en stil han utvecklat under sina 50 år på mattan med det bästa från aikido, karate, judo, grappling och jiujitsu i unika kombinationer.
Detta är en kväll där du oavsett kampsportsstil går hem med nya insikter och upplevelser.

Adress: Tingbergshallens Motionshall i Kungsbacka (Borgmästaregatan 12).
Begränsat antal P-platser, parkera gärna vid Kungsmässan eller nya p-huset vid Valand (ca 5 min att gå) eller ta pendeltåget från Gbg till Kba station (ca 15 min att gå).

Sunt förnuft och omtanke för andra förväntas av alla. Vid symptom på förkylning eller annat stannar vi hemma. I omklädningsrummen finns duschar och handfat och där tvättar vi händer och fötter innan vi går upp på mattan. Handsprit och desinfektionsspray kommer att finnas i lokalen.

Evenemanget är pga rådande omständigheter begränsat till 25 st deltagare. Anmäl dig med email till event@sanshi.se och avvakta bekräftelse. Vi fyller på i den ordning anmälningarna kommer in. Kostnad 200:-/deltagare.

Välkomna.

Datum

okt 12 2020
Expired!

Tid

18:00 - 21:00
Kategori
QR Code

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top
X
X