EFKs missionskonferens 2020: Linköping

Att sända människor i mission har varit en central del av Evangeliska Frikyrkans (EFKs) självbild och huvuduppgifter ända sedan grundarsam- fundens start. Men sändningen av missionärer förändras och ifrågasätts och därför är det en fråga som vi ständigt måste återkomma till. Mitt i en pandemi som i någon mening förhindrar den faktiska sändningen vill vi satsa på att lyfta upp och samtala om sändning.

EFKs Missionskonferens är i år utlokaliserad på 11 platser och kommer att vara en blandning av lokala samtal och gemensamt inspelat material. På varje plats kommer representanter från olika delar av EFKs organisation att finnas med och leda samtalet. Vår förhoppning är att det ska hjälpa oss att komma samman och beröra en av de centrala frågorna för vårt gemensamma arbete.

Varmt välkommen med!

Anmäl dig senast 10 oktober: www.efk.se/missionskonferens


Utgångspunkten är att missionskonferensen ska hållas på ett coronasäkert sätt. Därför är antalet deltagare per plats begränsat till 50 personer. Vi förväntar oss att du som deltagare agerar i enlighet med de restriktioner som utfärdats av Folkhälsomyndigheten.

Datum

okt 17 2020
Expired!

Tid

09:30 - 16:00

Platser

Ryttargårdskyrkan
Djurgårdsg. 97
Kategori
QR Code

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top
X
X