Britta Persson Familjekonsert

Familjekonsert med indiefavoriten Britta Persson, musik för alla åldrar!

Efter 6 års tystnad ger Britta Persson nu ut en skiva för barn: Folk – Dikt och toner om personer. Albumet är ett samarbete med två av Sveriges främsta barnboksförfattare och illustratörer; Lisen Adbåge och Emma AdBåge.

Det är inte alltid lätt att lyssna på musik tillsammans med de yngsta människorna i vår närhet. De kan inte relatera till Yeah-baby-come-on och du känner inte så mycket för Lilla snigel. Ibland dyker det upp skivor som barn och vuxna kan mötas i. Britta Perssons skiva är ett lysande exempel på det!

Albumet är producerad och inspelad av Petter Winnberg från Amason och innehåller sång- och gitarrdrivna kompositioner som då och då backas upp av ett litet band. Texterna har fått ta den plats de behöver. Det handlar om att vara människa. Hur det är att vara en Tyst person, om att Trösthandla, om någon som gör allt rätt och heter Susette och om vad som händer sen: Vad händer när man dör? Är det som en flytt? Hur vet man hur man gör? Blir allting plötsligt nytt? Konserten passar alla mellan åldrarna 0 och 100 år och lovar att bjuda på en hel massa språkglädje, allvar, knasigheter! Välkomna!

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Datum

okt 25 2020

Tid

15:00 - 18:00

Platser

Örebro Teater
Storgatan 1
Kategori
QR Code

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll to Top
X
X