april, 2022

mån18apr(apr 18)15:00mån25(apr 25)08:00Yogavandringsresa Nerja, Spanien15:00 - 08:00 (25) Frigiliana

Evenemangsinfo

*Fullbokad men du kan stå på reservlista: www.yogavandring.se*

Som vi har längtat tillbaka till vackra Nerja och Frigiliana! Välkommen att följa med på en skön vårvecka i södra Spanien med vandringar, yoga och meditation och fint boende med egen kock.

Den här gången bor vi i en vacker stor villa utanför bergsbyn Frigiliana, utsedd till “Andalusiens vackraste by”, 300m över havet med en fantastisk utsikt över kusten, bergen och Nerja som ligger 6 km bort.

Dagarna kommer att inledas och avslutas med skön yoga ute på terassen eller vid poolen.

Anmälan här: www.yogavandring.se

Under veckan ingår flera härliga vandringar. Vi kommer att vandra i den vackra naturen i bergen och ravinerna och längs havet kring Nerja och, om vattennivåerna i flodbädden tillåter, i vackra Rio Chillar.

Vandringarna är lätta till medelsvåra, det räcker med en god grundkondition för att följa med. Det finns också tid för eget utforskande och vila.

Vi har helpension med en fantastisk egen kock, Kathrin Söderberg och på kvällarna samlas vi till goda middagar i huset och sedan rullar vi ut yogamattorna ute på terassen igen för ett lugnt skönt yogapass och kvällsmeditation.

Anmäl dig på hemsidan eller kontakta ulrika@yogavandring.se, 070-617 2817

Dagarnas upplägg ungefär:

7:00 Morgonmeditation och yoga ute på terassen

8:30 Frukost

10:00 – ca 15:00 (olika beroende på vandring). Vi ger oss ut på lätta till medelsvåra vandringar runt 10km.

17:30 Yoga på takterassen

19:00 Middag

Pris för veckan: 11 900:- (anmälningsavgift 4000:- vid bokning, resten i februari) Klimatkompensation 200:-/deltagare ingår i priset*

I priset ingår:
– 7 nätters övernattning i 2- bäddsrum i ett boende med egen pool, fina uteplatser och trädgård och solterass. Boendet ligger strax utanför den vackra bergsbyn Frigiliana alldeles nära Nerja.

– Helpension med mat av egen kock

– 1 eller 2 yogapass varje dag

– 3-4 guidade vandringar inklusive transporter

– Transport till och från flygplatsen om du reser 18 och 25:e (en gemensam minibuss. Reser du andra tider bekostar du transfer själv)

– Förträff i Varberg i mars med yoga och fika.

– Omhändertagande av 2 kunniga och omtänksamma ledare

– Klimatkompensation för flygresan 200:-/person via myclimate.org.

Ingår ej:
Flygresa. Vi kan hjälpa till med bokning och tips. Ryan Air flyger direkt från Göteborg dessa datum (pris fr 1300:-/ToR).

Anmälan och betalning:
Anmälan görs i första hand via formuläret på hemsidan www.yogavandring.se.

Frågor direkt till Ulrika via mail ulrika@yogavandring.se eller mobil 070-617 2817.

Vid anmälan betalar du 4000:-. Din plats reserveras när anmälningsavgiften har betalats. Resterande del betalas i februari.

Ledare: Ulrika Sandström, yogalärare, vandringsledare, mindfulnessinstruktör, och medhjälpare Catharina Henningsson.

Jag som arrangerar resan heter Ulrika och är beteendevetare mot hälsopromotion och yogalärare från Varberg. Jag startade yogavandring.se för sex år sedan och har hittills arrangerat över 150 uppskattade yogavandringar, resor och retreater, i Sverige, Spanien och på Bali.

Du kan läsa mer på www.yogavandring.se.

Vi gör Sama yoga som är en intutitiv, öppen och skön form av hatha yoga som välkomnar det som är, hur det än är. Passen är omväxlande, jordnära och hjärtliga.

Catharina är yoga och vandringsfantast som förutom att hon är en underbar person också har varit med på över 50 yogavandringar. Catharina hjälper till med organisation och stöd där det behövs.

Skicka ett mail till ulrika@yogavandring.se eller ring 070-617 2817 om du har frågor.

Klimatkompensation
I priset ingår klimatkompensation för flygresorna med 200:-/deltagare, via www.myclimate.org.

Kammarkollegiet och resegarantin:
Den här resan är försäkrad hos Kammarkollegiet enligt paketreselagen vilket innebär att du har en ekonomisk trygghet om resan skulle bli inställd.
Reseförsäkring
Det är ett krav från oss att du är fullt försäkrad, så se till att du har en gällande rese- och olycksfallsförsäkring, det ingår inte i resan.

Anmälan här: http://www.yogavandring.se

Ledare: Ulrika och Catharina

Mer

Tid

18 (Måndag) 15:00 - 25 (Måndag) 08:00

Plats

Frigiliana

X
X