juni, 2022

tor02jun19:3021:30YES | Stockholm19:30 - 21:30 Cirkus Arena & Restaurang, Djurgårdsslätten 43-45

Evenemangsinfo

All Things Live följer Folkhälsomyndighetens rekommendation och regeringens beslut om ”Förbud att arrangera allmänna sammankomster med fler än 50 personer”, vilket innebär att konserten med YES flyttas fram. Nytt datum: 3 maj 2021 kl. 19:30⁠

Behåll din biljett, den gäller för det nya datumet!⁠
Eventuella biljettfrågor besvaras inom en månad från den 15/4 av biljettkassan@cirkus.se

Sedan starten 1968 har YES betraktats som ett av de mest innovativa, influerande och mest älskade banden inom rockmusikens historia. Under 1970-talet producerade de banbrytande album vars musik och innehåll skakade om rockvärlden. Bandet har under årens gång vunnit en Grammy, fått flertalet Grammy-nomineringar, sålt över 50 miljoner skivor och intagit en stolt plats i Rock And Roll Hall Of Fame.

Under nästa år står det klart att YES kommer med sin ”The Album Series Tour” till Storbritannien och Europa och turnén är en utökning från förra årets hyllade #YES50 Anniversary Tour. Med en stor HD-videovägg i bakgrunden kommer YES att framföra en show bestående av två set där den första delen innefattar de klassiska favoriterna från YES’s omfattande låtskatt. Under showens andra del kommer bandet därefter att spela det hyllade ”Relayer” albumet i sin helhet som är ett av deras mest distinkta album.”Relayer” är deras sjunde studioalbum och kom att sätta ton för en ny och vassare musikalisk riktning för bandet. Albumet släpptes 1974 och blev en stor succé och klättrade högt upp på topplistorna i både Storbritannien och USA.

Mer

Tid

(Torsdag) 19:30 - 21:30

Plats

Cirkus Arena & Restaurang

Djurgårdsslätten 43-45

Scroll to Top
X
X