oktober, 2020

lör24okt13:0015:30Workshop "Rasa Yoga -Ganesh Flow" med Anjali13:00 - 15:30 N yoga studio, Kung Oskars väg 35

Mer

Evenemangsinfo

Välkommen att boka denna härliga workshop!
Datum: Oktober 24
Tid: 13.00-15.30
Pris: 600 kr
Bokning: info@nyoga.se (bokning är bindande men kan överlåtas till annan person)

Under denna lördagsworkshop får du träffa elefantguden Ganesha och höra några av många berättelser om honom. Denna underbara elefant älskar sötsaker och efterrätter, han är dörrvakten som står vid varje tröskel och hans fordon är en liten mus på vars rygg han sitter och åker. Det är en av Ganeshas brutna betar som används för att skriva det stora eposet Mahabharata. Elefantguden Ganesha ses även som någon som kan ta bort hinder, men lägger gladligen dit dem ifall anser de är nödvändiga för en utveckling. Här ges du möjlighet till att träffa Ganesha och se hans berättelse som din egen samt få verktyg som stärker dig i att leva tydligare och skickligare genom att göra medvetna val.

I yoga traditionen finns det många guda- och gudinneformer tillsammans med en mångfald av mytologiska berättelser. Utifrån den tantriska yogafilosofin är de gudomliga formerna en spegling av de olika aspekter som finns inom varje individ. De olika guda- och gudinneformerna, samt deras berättelse bär på rika insikter om varje människas egna liv, natur och person. Därför har varje berättelse en mening och varje gudomlig mytologisk varelse nycklar genom vilket varje människa kan få tillgång till sin kraft och öka förståelsen om sig själv. Genom att lära känna gudarna och gudinnonorna samt deras berättelser, så är det möjligt att stärkas och skapa ett rikare liv fyllt med mening. De mytologiska berättelsernas är inget mer än det som sker inom var och en av oss. Genom att skapa kontakt med de olika karaktärerna i berättelsen, så ges det möjlighet att reflektera över hur de olika aspekterna formar våra beteenden, person och hur vi väljer att leva i världen.

Bio: Anjali Haryana (B.A, M.A, E-RYT 500) har själv utövat yoga och meditation i över 25 år och hon fann vägen dit via sin indiska bakgrund samt sin passion för filosofi och dans. Hennes kärlek till yoga är genom dess enorma kraft som finns i dess tillgänglighet och hur utövandet kan leda till närvaro, självinsikter, fördjupad kontakt till en själv samt verka som en GPS i livet. För Anjali kan yogan och dess filosofi vara av glädje för både individen likväl samhället.

Tid

(Lördag) 13:00 - 15:30

Plats

N yoga studio

Kung Oskars väg 35

Scroll to Top
X
X