september, 2021

lör18sep19:0021:00Vision - a tribute to ABBA19:00 - 21:00 Skövde Kulturhus, Trädgårdsgatan 9

Evenemangsinfo

Vi ger dig en Vision! När du letar efter en ABBA-tribute som lockar till mersmak så erbjuder Glitter Productions en show som underhållit, roat och fått publik i Europa att glädjas gång efter gång.

Vision har lång erfarenhet av att underhålla breda publiklager med krav på underhållningsvärde och har under de senaste 10 åren framträtt med deras show i bl.a. England, Spanien och Tyskland för att sprida glädje genom musik, sång och show genom musikskatter ur och från ABBA’s sagolika karriär.

Vision’s show är visuell och varje låt innehåller något nytt, från klädbyten till tidsenlig koreografi och tempo med finess och humor.
”Vi låter publiken njuta av de mest kända ABBA-låtarna ur originalrepertoaren och har alltid lyckats med vårt uppdrag, att underhålla både ung och gammal.”
”Vi är stolta men aldrig överraskade när nöjda kunder anlitar oss gång efter gång och arbetar därför med ständig utveckling genom att förfina och utveckla showen.”
”Våra kvinnliga sångare skapar tillsammans det unika ABBA-sound som publiken hela tiden vill höra mer av.”

Vision lär även publiken enklare dansrutiner och bakgrundssång för att alla skall känna sig delaktiga och hjälpa till i refränger. Ett utmärkt sätt att låta dem ta med sig
ett bestående minne hem från showen Vi ramar dessutom in showen med stämningsfullt ljus.

Showen är uppdelad i 2 akter och blandar Svenska med Engelska på ett lättsamt, härligt och humoristiskt sätt. Ta med ett glatt humör och förbered er på en underbar kväll i Abba’s tecken!
Varmt välkomna önskar Vision

Längd: ca 2 tim, inkl. paus.

https://www.eventim.se/artist/vision-atributetoabba/

http://glitterproductions.co.uk/abbatribute-band-abbavision/

Mer

Tid

(Lördag) 19:00 - 21:00

Plats

Skövde Kulturhus

Trädgårdsgatan 9

Scroll to Top
X
X