februari, 2020

lör08feb16:0017:30Världens Historia - Den osminkade sanningen16:00 - 17:30 Kalmarsalen Konferens & Evenemang, Skeppsbrogatan 49

Mer

Evenemangsinfo

Sveriges mest dynamiska och underhållande komiker-duo Özz Nûjen och Måns Möller bjuder med oss på en ny resa bakåt i tiden. Efter att närmare 80 000 personer vallfärdat till konserthus och teatrar genom vårt avlånga land för att skratta sig igenom ”Sveriges Historia – den nakna sanningen” återkommer nu Özz Nûjen och Måns Möller med föreställningen ”Världens historia – den osminkade sanningen”!

Välkomna till en 90-minuters standupshow där du kommer att både skratta läppen av dig och lära dig en hel del om mänsklighetens historia och kanske även lite om dig själv. Vi kommer att få se och höra både väntade och oväntade historier om oss och vår värld, till exempel varför det för första gången i världshistorien dör fler människor av fetma än av svält.

Med sin unika, smarta och populära humor och dialog som verktyg kommer Måns och Özz ta med publiken på en resa genom vår världshistoria.

Tid

(Lördag) 16:00 - 17:30

Plats

Kalmarsalen Konferens & Evenemang

Skeppsbrogatan 49

Scroll to Top
X
X