september, 2020

tor10sep08:3016:15Varbergs Näringslivsdag 202008:30 - 16:15 Arena Varberg, Kattegattsvägen 26

Mer

Evenemangsinfo

Varbergs Näringslivsdag den 10:e september – en dag full av inspiration, nätverkande, djup och skratt. Lyssna till de fantastiska talarna: Babben Larsson, Thomas Karlsson, Christina Stielli och Fredrik Reinfeldt!

Temat är i år: ” Framgång kommer inte av sig själv! – inspireras av vanliga människor med ovanliga karriärer” vilket kommer att genomsyra dagen och föreläsningarna. Allt ifrån att ta sig från golvet till toppen till hur arbetsglädje kan påverka oss och dem runt omkring oss. Vi kommer att få följa med på en resa som handlar om hitta balansen i livet samt lära oss mera om ledarskap i förändring.

Klockan 08.30 slår vi upp portarna och välkomnar er in på ett härligt drop-in mingel. Emma Gunnarsson & Martin Klasson, dagens moderatorer kommer att leda oss genom programmet. Föreläsningarna kommer varvas med fikapaus och provsmakningslunch där det ges tillfälle att nätverka med varandra och mingla med våra utställare. Dagen beräknas vara slut ca: 16:15.

För mer info besök: http://nwevent.se/kommandecase/676/

Tillsammans med våra medarrangörer har vi tagit beslutet om att flytta Varbergs Näringslivsdag till den 10:e september. Detta p.g.a. den oroliga situationen som nu råder med coronavirusutbrottet covid-19. Glädjande nog så kommer bytet av dag inte innebära några större förändringar för näringslivsdagen då alla föreläsare har ställt upp och kan medverka denna dag.

Tid

(Torsdag) 08:30 - 16:15

Plats

Arena Varberg

Kattegattsvägen 26

Scroll to Top
X
X