mars, 2020

mån30mar18:0020:00Våga Fråga - utbildning om psykisk ohälsa och suicidprevention.18:00 - 20:00 Balans Sörmland, Rademachergatan 38

Mer

Evenemangsinfo

OBSERVERA!
ANMÄLAN till Studieförbundet Vuxenskolan på nedanstående länk:
https://www.sv.se/avdelningar/sv-sormland/kurser/vaga-fraga—suicidprevention-for-alla-8922/

Hur kan du upptäcka varningstecken på psykisk ohälsa? Och vad kan du göra om du misstänker att någon vän eller kollega har det tufft?

Våga Fråga är en suicidpreventiv utbildning men öppnar även för samtal om psykisk ohälsa generellt sett. Genom att delta i utbildningen får du samtalsverktyg som gör att du känner dig tryggare i att prata med en annan människa om svåra frågor. Att prata om hur vi mår är det mest förebyggande vi kan göra. Det räddar många liv.

Våga Fråga-utbildningen är framtagen av Suicide Zero, utbildare är Magnus Werner från Balans Sörmland. Utbildningen är kostnadsfri och äger rum på Studieförbundet Vuxenskolan, Rademachergatan 38, 4 tr, Eskilstuna.

Om din arbetsplats vill gå utbildningen så kan Magnus Werner komma ut till arbetsplatsen för att utbilda. Kontakta Magnus på magnus@balanssormland.se. Övriga frågor kan ställas till vagafraga@balanssormland.se.

Tid

(Måndag) 18:00 - 20:00

Plats

Balans Sörmland

Rademachergatan 38

Scroll to Top
X
X