mars, 2021

ons17mar19:3021:00Utsatt konsert - Sissel Kyrkjebø // Reflections19:30 - 21:00 Lorensbergsteatern, Karl Gerhards plats 1

Mer

Evenemangsinfo

OBS!

På grunn av Corona-restriksjoner utsettes denne konserten til 2021.

Ny dato er satt til onsdag 17. mars 2021 kl 19.30

De som har kjøpt billett vil få informasjon fra ticketmaster om mulighet for å søke refusjon eller beholde plassen til neste års konsert.

——————
År 2019 fyllde Sissel Kyrkjebø 50 år och den 26 maj gick startskottet för hennes nya projekt ”Reflections”, att ge ut 50 sånger, en varje vecka. Våren 2020 tar hon med sig de nya sångerna ut på turné för första gången.

Kombinationen av Sissels unika röst och hennes förmåga att kommunicera med publiken har gjort henne till en mycket eftertraktad artist i en stor del av världen. Hennes scenutstrålning gör att det känns som om hon sjunger direkt till dig, och bara till dig.

Det pågående musikaliska projektet ”Reflections” är nya inspelningar av tidlösa låtar som sträcker sig från 1920-talet och fram till idag. Till var och en av de 50 låtarna släpper hon också en musikvideo och en intervjuvideo som fansen kan se via hennes hemsida sisselmusic.com och på sociala medier.

”Etter å ha jobbet i studio med 50 sanger og laget 50 musikkvideoer gleder jeg meg til å endelig kunne presentere et utdrag fra mitt Reflections-prosjekt live. Det blir satt opp konsert på kun nøye utvalget konsertsteder i Norge, Sverige og Danmark”, berättar Sissel.

Sedan Sissel släppte sitt första soloalbum som 16-åring har hon gjort stor succé både i hemlandet Norge och utomlands, i Norge kallas hennes röst en nationalskatt. Under sin långa karriär har hon samarbetat med artister som Diana Krall, Placido Domingo, Warren G, Bryn Terfel och José Carreras för att nämna några. Sissels röst är också starkt förknippad med storfilmer som Titanic och Sagan om ringen.

På konserten har hon med sig tre musiker på klaviatur, bas och gitarr.

Tid

(Onsdag) 19:30 - 21:00

Plats

Lorensbergsteatern

Karl Gerhards plats 1

Scroll to Top
X
X