augusti, 2022

fre26aug18:0023:00Uggla, Miss Li & Petter | Gustavsvik, Örebro18:00 - 23:00 Gustavsvik, Örebro

Evenemangsinfo

Varken Magnus Uggla, Miss Li eller Petter behöver någon närmare presentation. Tillsammans har de sålt miljontals skivor, uppnått hundratals miljoner streams och varit flitigt turnerande artister under en herrans massa år. Under förra sommaren lärde de känna varandra riktigt ordentligt i och med TV-succén ”Så mycket bättres jubileumssäsong”, då trion stod värdar för varje program. Nu är det klart att de adderar Örebro till sin uppskjuta sommarturné som kommer att gå av stapeln sommar 2022. Den 26 augusti kan vi se detta superpaket på scen på Gustavsvik, Örebro.

Biljetterna är släppta nu via LiveNation.se!

– Det kommer bli magiskt att få dra ut på vägarna tillsammans med Petter och Uggla sommaren 2022. Jag älskade att spendera så mycket tid med dem på Gotland förra året och är jätteglad att få göra detta ihop med dem, hälsar Miss Li.
I höstas firade Så mycket bättre 10 år genom att bjuda tillbaka välkända artister från tidigare säsonger, och med Petter, Miss Li och Magnus Uggla i spetsen blev det såklart ännu en succé. I sommar sluter trion upp igen och ger sig ut på sommarturné.
– Det kommer bli en episk turnésommar med värme, drag och handsprit, fortsätter Petter.
– Det var tre år sen sist och jag är sjukt rastlös, avslutar Magnus Uggla.

Mer

Tid

(Fredag) 18:00 - 23:00

Plats

Gustavsvik, Örebro

Scroll to Top
X
X