maj, 2021

fre14maj18:0021:00TuttoBalutto On Tour | Arbis Bar & Salonger, Norrköping18:00 - 21:00 Arbis Bar & Salonger, Bredgatan 54

Evenemangsinfo

**NYTT DATUM**

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra poddturnén med Tutto Balutto i maj, utan alla kvällar kommer att flyttas fram till maj 2021 (se alla nya datum på www.livenation.se). Säkerheten för akter, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna. Vi följer utvecklingen noggrant och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta respektive biljettåterförsäljare för eventuella biljettfrågor!

Gusten Dahlin och Thomas Wilbacher hälsar:
”Eftersom dessa kvällar är som gjorda för att uppleva i majsolen med bara veckor till EM så gör vi som UEFA och skjuter upp det ett år. Vi hoppas på förståelse, fortsatt pepp och givetvis att vi ses i maj nästa år!”

I maj 2020 kommer fotbollen vara hetare än någonsin. Sverige står inför ytterligare ett mästerskap. Den allsvenska fotbollen glöder som aldrig förr. I Europa ska allt avgöras. Då ger sig sveriges största fotbollspodcast ut på turné. Åtta städer, åtta storslagna fotbollsfester. Tutto Balutto on tour! Special guest: Martin Soneby.

Biljetter släpps tisdag 10 december kl. 10.00 via LiveNation.se

Varje vecka avhandlar Thomas Wilbacher och Gusten Dahlin aktualiteter inom fotbollen i sin podcast TuttoBalutto. Insiktsfulla resonemang kombineras med små spaningar från fotbollens alla hörn. Stämningen i studion är som en berg och dal-bana där känsloyttringar får stort utrymme. Ibland öppnas dörren till intressanta gäster för ett samtal om fotboll och allt runt omkring världens största sport.

Under de dryga tre år som Thomas och Gusten har drivit TuttoBalutto har över 350 avsnitt spelats in och många minnesvärda segment skapats. Lyssnarskaran har hela tiden vuxit sig större och önskemål om livepodcasts strömmat in. För att möta lyssnarna på deras hemmaplaner ger sig Gusten och Thomas tillsammans med komikern och fotbollstokige Martin Soneby nu ut på en landsomfattande turné från Malmö i söder till Umeå i norr. På scenen kan sedan allt hända. Precis som under ett avsnitt av TuttoBalutto.

Mer

Tid

(Fredag) 18:00 - 21:00

Plats

Arbis Bar & Salonger

Bredgatan 54

Scroll to Top
X
X