november, 2021

fre12nov19:0020:30Tommy Nilsson | Luleå19:00 - 20:30

Evenemangsinfo

Tommy Nilsson – Allt som jag känner 2020
Upplev Tommy Nilsson omfångsrika och unika röst i några Sveriges allra vackraste kyrkor

”Att sjunga i kyrkor är alltid en upplevelse. Den vackra klangen och den unika miljön skapar en stämning som man inte får uppleva i andra lokaler”

Våren 2019 turnerade Tommy Nilsson i fullsatta kyrkor runt om i landet och våren 2020 är det dags för inte mindre än 34 orter att få uppleva Tommy Nilssons unika röst och älskade sånger i unikt vackra kyrkor. Från Kiruna i norr till Ystad i söder med stopp i både storstäder (Stockholm, Göteborg, Malmö) och landsbygd.

Självklart får vi uppleva alla de mest omtyckta sångerna En dag, Öppna din dörr, Allt som jag känner, Dina färger var blå, Amelia med flera men även ett antal handplockade guldkorn från Tommys digra katalog som passar fint in i den unika kyrkomiljön.

Tommy har i decennier varit en av våra mest omtyckta artister och har hunnit med medverkan i mängder av TV-framträdanden (Så mycket bättre Mello, Stjärnornas stjärna, Bingolotto, galor av olika slag etc etc) och turnéproduktioner som Diggiloo och Christmas Night.

På vårens turné har Tommy med sig bästa tänkbara ackompanjemang i pianisten Sven-Gunnar Peterson och dessutom medverkar den änglalik Lustkören under ledning av Lizette Råberg

Biljetter även på Kulturens Hus.

Ledsagare till rullstolsburen gratis entré. Ring 070-22 55 575 vardagar 09:00-12:00 för info.

Mer

Tid

(Fredag) 19:00 - 20:30

Scroll to Top
X
X