november, 2021

tis09nov19:3021:50The Simon and Garfunkel Story19:30 - 21:50 Lorensbergsteatern, Karl Gerhards plats 1

Evenemangsinfo

Med anledning av regeringens beslut att förlänga restriktioner för evenemang i hela Sverige, med maximalt 50 personer på samma plats, samt den stora osäkerhet som råder angående eventuella lättnader i höst tvingas vi flytta fram THE SIMON OCH GARFUNKEL STORY konserter 2020 i Stockholm & Göteborg till:

9 november 2021 kl. 19.30 Göteborg, Lorensbergsteatern
16 november 2021 kl. 19.30 Stockholm, Lilla Cirkus

Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet, notera gärna nya datumet med penna på din biljett!

Vi hoppas ni förstår att vi har gjort allt vi kan för att det ska fungera så bra som möjligt för alla parter. Hela produktionen som innefattar producenter, tekniker, musikanter, artister m.fl. upplever just nu den värsta ekonomiska krisen i modern historia. Köpta biljetter kommer att gälla till nya datum, vi kommer inte göra några återköp. Vi befinner oss just nu i en force majeure situation och följer de riktlinjer vi fått från vår branschorganisation Svensk Live. Om ni inte kan gå på det nya datum så rekommenderar vi att ni försöker sälja er biljett eller kanske ge bort till någon vän, kollega eller liknande.

Om du har ytterligare funderingar angående din biljett maila till info@besterman.nu

En sak kan vi dock lova – När det väl blir dags så kommer vi att göra allt för att ni ska få en fantastisk kväll med oss!

—-

Världssuccén The Simon & Garfunkel Story kommer tillbaka till Sverige!

En av de absolut populäraste hyllningskonserterna i världen ”The Simon & Garfunkel Story” kommer åter till Sverige hösten 2020 efter ett stort publiktryck med 10 i stort sett utsålda konserter 2019. Föreställningen har hyllats både i Sverige och runt om i världen för sin enormt höga kvalité, The Simon & Garfunkel Story har på ett unikt sätt lyckats att återskapa originalet både visuellt och musikaliskt.

Under kvällen får publiken förutom historien om Simon & Garfunkel självklart höra alla stora hits som Mrs Robinson, Bridge Over Troubled Water, Scarborough Fair, The Boxer, The Sound of Silence, samt många fler. Det är kort sagt en kväll fylld med mängder med klassiker som är så nära originalet som det går att komma.

Dean Elliot som Paul Simon och Jonny Smart som Art Garfunkel är helt fantastiska i sina prestationer och har fått kritiker och publik att jubla världen över. De är kända från musikaler i Londons West End och The Simon and Garfunkel Story som turnerar för fulla hus i Europa, USA och Kanada.

Speltid: Ca 2,20 inkl paus

Mer

Tid

(Tisdag) 19:30 - 21:50

Plats

Lorensbergsteatern

Karl Gerhards plats 1

Scroll to Top
X
X