december, 2021

fre10dec11:0014:30The Return of Christmas! - JULIG LUNCHSHOW11:00 - 14:30 Åhaga, Lillåvägen 4

Evenemangsinfo

The Return of Christmas!
a party sensation

JULIG LUNCHSHOW
Många har frågat oss om vi inte kan erbjuda vårt fantastiska julbord och show som en härlig långlunch på fredagar. Och det är klart vi gör!! I år kan ni för första gången få precis samma upplevelse som på kvällsjulbordet under tre fredagsluncher i december. En lunch som lätt blir en dagsfest och en ny tradition är nu född.
Jullunchshowen upplevs 11.00-14.30.

Äntligen får vi vara tillsammans igen och det vill vi fira med en sprakande och spektakulär julbordsshow! Förutom en oförglömlig show och ett julbord i högsta klass får du även följa med på ett fantastiskt backstageparty. Du får ett alldeles eget backstagepass, som ger dig möjlighet att hänga med på vår efterfest till långt in på småtimmarna.

Kvällen kommer att bjuda på glamour, rock, plymer och show, rök och eld, opera, disco och soul i en härlig crossover där Studio 54 möter Las Vegas! En makalös show med några av Sverige och Norges bästa röster och artister. Vi vill hylla musiken, festen och glädjen i mötet människor emellan och bjuder samtidigt in till att njuta av Åhagas fantastiska julbord i våra magnifika lokstallar.
Följ med framför och bakom kulisserna på en exklusiv julbordsshow med extra allt!

Andreas Johnson – ”Glorious ”, Lina Hedlund – popdrottningen, Dennis Furlan – den stora rösten, Gladys del Pilar – med soul-, pop- och discorösten samt Kjetil Støa – den lovande norske tenoren.

Regi & koreografi – Roine Söderlundh – en av Sveriges främsta regissörer, koreografer och showskapare, skapar återigen en magisk julshow fylld med musik, värme och ett enastående artisteri av årets julstjärnor.

Partybandet NyfikenGul och kapellmästare P-O Nilsson kompar artisterna och förstärker liveupplevelsen!

Läs mer på www.ahaga.se/julbordsshow

Mer

Tid

(Fredag) 11:00 - 14:30

Plats

Åhaga

Lillåvägen 4

X
X