december, 2020

tis15dec19:0023:00The Night Flight Orchestra | Trädgår'n, Göteborg19:00 - 23:00 Trädgår'n, Nya Allén 11

Mer

Evenemangsinfo

*** NYTT DATUM ***

The Night Flight Orchestra återvänder till Göteborg med bagaget fullt av sin ösiga progressiva glamdiscorock för en spelning på Trädgår’n den 15 december!

The Night Flight Orchestra behöver väl inte längre någon närmare presentation. Tidigare brukade orkestern marknadsföras som ett projekt med medlemmar från Soilwork och Arch Enemy och visst, det stämde ju. Numera står dock orkestern väldigt stadigt på egna ben. Sedan starten 2007 har de hunnit med att skicka ut fyra fullängdare och den femte är på god väg. Senaste given, ”Sometimes the World Ain’t Enough”, släpptes 2018 och kröntes dessutom med en välförtjänt grammisnominering.

Till skillnad mot de tidigare nämnda bandens hårda tongångar får vi här en slags glittrande progressiv AOR-doftande klassisk rock. Fast vem bryr sig egentligen om genres?

The Night Flight Orchestra har turnerat hyfsat flitigt ändå med tanke på medlemmarnas andra åtaganden men Sverige har inte varit direkt bortskämda med spelningar. Nu är det dock åter dags igen.

Åldersgräns: 18 år
På scen: 20.00

INFORMATION OM FLYTTEN:
På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset har det bestämts att flytta fram The Night Flight Orchestras kommande Sverigespelningar till vintern. Konserten på Trädgår’n i Göteborg kommer nu att äga rum den 15 december.

Håll i din biljett! Den gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas.

Om du vill stödja KB Wests verksamhet i dessa hårda tider behåll gärna din biljett även om du inte kan gå det nya datumet. Alla små insatser underlättar trycket på vår nu ansträngda ekonomiska situation. Tack!

Presenteras av KB West

Tid

(Tisdag) 19:00 - 23:00

Plats

Trädgår'n

Nya Allén 11

Scroll to Top
X
X