augusti, 2021

lör21aug18:0023:00The Ark + Millencolin och Lolita Pop | Gustavsvik, Örebro18:00 - 23:00 Gustavsvik, Örebro

Evenemangsinfo

***NYTT DATUM: 21 AUGUSTI 2021***

VIKTIG INFORMATION

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra konserten med The Ark + Millencolin + Lolita Pop i Örebro den 22 augusti, utan konserten kommer att flyttas fram till 21 augusti, 2021. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna.

Håll i din biljett – den gäller för det nya datumet. Kontakta respektive biljettåterförsäljare för eventuella biljettfrågor!

”Det lär inte komma som en överraskning för någon…
Men det är ändå med tunga hjärtan vi härmed meddelar att vi inte kommer kunna genomföra vår reunion-turné som tänkt denna sommar.
Vi har undersökt alla möjligheter och väntat på goda besked in i det längsta men till slut har vi insett att detta inte kommer låta sig göras i år. Istället flyttas större delen av turnén till 2021 och vi hoppas innerligt att ni alla vill vara med oss då istället. 2021 blir året då vi inte bara firar vårt inställda 20-årsjubileum utan även att det är 30 år sedan bandet bildades och 10 år sedan vi hade vår sista spelning som aktivt band. Trippelt jubileum med andra ord. För att inte tala om glädjen i att vi äntligen kommer ses allihop igen!
Kom och fira med oss, vi ska se till att det blir en hejdundrande fest!
Fram tills dess:
Må så gott och var rädda om er själva och varandra! Vi längtar!”

The Ark

Gustavsvik kommer denna afton att förgyllas med fantastisk musik, god mat & dryck samt tusentals glada människor! Missa inte denna unika kväll!

The Ark + Millencolin + Lolita Pop
Örebro, Gustavsvik, 21/8, 18:00
Biljetter: 495:- + avgift
Åldersgräns: 13 år

Biljetter säljs visa Tickster:
http://www.tickster.com/sv/events/adymjtze9czmlhr

Ett av tjugohundratalets största svenska band återuppstår för en turné. 20 år efter debuten och tio år efter beskedet att de bestämt sig för att sluta är The Ark tillbaka. Nästa sommar ser vi dem under en exklusiv sommarturné över hela landet.

Millencolin är en av Sveriges absolut största rockexporter genom tiderna och Örebroarnas favoritband #1! Så sent som i förra veckan var bandet nominerade för en Grammis i kategorin ”årets rock”. Med 9 album i ryggen och tusentals spelningar världen runt är Millencolin en kraft att räkna med. Denna exklusiva konsert blir Millencolins enda stopp i Örebro under världsturnén för senaste albumet ”SOS”.

Support denna fantastiska kväll är inga mindre än Lolita Pop som under 2019 återförenades till fansens stora lycka!

Mer

Tid

(Lördag) 18:00 - 23:00

Plats

Gustavsvik, Örebro

Scroll to Top
X
X