februari, 2021

mån15feb19:0023:59The 1975 | Stockholm - Nytt datum!19:00 - 23:59 Stockholm Live, Globentorget 2

Mer

Evenemangsinfo

THE 1975 [UK]
15 feb 2021 – Annexet, Stockholm (NYTT DATUM!)
___

Den planerade konserten med The 1975 på Annexet den 31 oktober flyttas fram till 15 februari 2021. Vi följer noga utvecklingen och sett till rådande situation kommer konserten inte att kunna genomföras som planerat i oktober. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Alla biljettköpare kontaktas via mail. Kontakta AXS för eventuella biljettfrågor. Ta hand om varandra och stay safe!
__

Ett av senare års viktigaste rockband. Eller långt mer än så. Numera uppträder The 1975 på världens mest prestigefyllda scener, från The 02 i London till Madison Square Garden i New York, med en tvärsäker pondus vi känner igen från musikhistoriens mest givna publikmagneter. Hemma i Storbritannien har samtliga tre plattor med kvartetten från Wilmslow utanför Manchester intagit albumlistans förstaplats. När gruppen i februari ger ut skiva nummer fyra, betitlad Notes On A Conditional Form, finns det anledning att tro att bravaden kommer upprepas. Den 15 februari 2021 spelar The 1975 på Annexet i Stockholm.

Matthew Healy (sång, gitarr), Adam Hann (gitarr), Ross MacDonald (bas) och George Daniel (trummor) utgör 1975 och så har det i princip varit ända sedan de i tonåren bildade bandet tidigt 2000-tal. Det tog ett drygt decennium för dem att albumdebutera och med skiva nummer två, 2016 års I Like It When You Sleep, For You Are So Beautiful Yet So Unaware Of It, kom så ett slutligt världsgenombrott. Plattan utmärks av lika delar självförtroende och påhittighet och den där underbart eklektiska paletten av influenser som bara är deras. På något sätt får de smart åttiotalspop, frisinnad funk, tajt skinnjackerock och skyhöga konstnärliga ambitioner att samspela. Det är varken lätt eller självklart för något band att verka utanför sin trygghetszon men 1975 gör det ideligen. De utmanar såväl sig själva som sin publik men alltid med ett för båda parter tillfredsställande resultat. Lägg till en alltmer imponerande parad av oemotståndliga låtar. På Annexet får du möta ett band som inte liknar något annat, på toppen av sin förmåga.

Tid

(Måndag) 19:00 - 23:59

Plats

Stockholm Live

Globentorget 2

Scroll to Top
X
X