oktober, 2021

tor14okt19:0022:00Thank You For The Music – flyttat till hösten 2021!!19:00 - 22:00 Magasinet Falun, Tullkammaregatan 12

Evenemangsinfo

Grattis – ni får en ny chans att uppleva hyllade Thank You For The Music igen den 14 oktober 2021 när de kommer tillbaka till Magasinet!

Gunilla Backman, Kalle Moraeus och Johan Boding kommer tillbaka till Magasinet i vår med ”Thank You For the Music” en hyllning till Björn & Benny och deras unika låtskatt från stjärnor som står dem nära. Publiken bjuds på det bästa från BAO, Chess, Kristina från Duvemåla, Mamma Mia och ännu fler hits. Det kommer att bli svårt att sitta still…

Det är två av landets mest folkkära kompositörer som tolkas av flera av landets mest folkkära artister. Höstens stora turné rymmer mycket av det bästa Sverige har att erbjuda. Självklart får vi också höra en och annan historia och anekdot om personerna Björn & Benny och livet bakom kulisserna.

Så passa på att säkra din biljett till vårens mest efterlängtade ”andra chans” redan nu. Middagspaket att köpa till presenteras längre fram.

Konserten presenteras av MTLive AB.

Pris: 595 kr + serviceavgift (sittande numrerat)

Mer

Tid

(Torsdag) 19:00 - 22:00

Plats

Magasinet Falun

Tullkammaregatan 12

Scroll to Top
X
X