april, 2021

sön11apr19:3022:00Thank You For The Music - Flyttad från 1/4 2020 till 11/4 202119:30 - 22:00 Halmstads Teater

Evenemangsinfo

Hej bästa kund!

Efter rådande omständigheter så har vi idag kommit fram till att den framflyttade turnén i maj troligen inte heller den kommer genomföras. Läget är som vi alla vet betydligt mycket värre än vad vi hade hoppats på och det känns med alldeles för stor sannolikhet att läget inte kommer förändras fram till maj.

Vi vill att vår publik ska känna sig trygga och har därför bestämt oss för att flytta turnén till våren 2021.

Halmstad 11/4 -2021 är det nya datumet.

Det är vi som arrangörer som har rätten och ansvaret mot kund att meddela vad som händer gällande biljetthanteringen och eventuella återbetalningar. Vi har beslutat att inga återbetalningar kommer att göras utan att köpt biljett gäller till nytt datum. Kan man inte gå på nytt datum så görs inga återbetalningar pga av rådande läge och vi åberopar force majeure. Vid eventuella rättsliga åtgärder så är det vi som arrangör som kommer står som motpart inte ni och inte heller biljettombuden. Vi hoppas verkligen att ni kan lösa detta annars riskerar både vi och hela produktionen gå under.

Med Vänlig Hälsning

Martin Johansson/ MT live

Se Halmstads Teaters sida kring Corona för att se vad som gäller för föreställningar
https://www.halmstadsteater.se/halmstads-teater/infor-ditt-besok/information-om-corona

—————————————-

I höst gästar Gunilla Backman, Kalle Moraeus och Johan Boding 23 städer runt om i landet med ”Thank You For the Music”. Det är hyllning till Björn & Benny och deras unika låtskatt från stjärnor som står dem nära. Publiken bjuds på det bästa från BAO, Chess, Kristina från Duvemåla, Mamma Mia och ännu fler hits. Det kommer att bli svårt att sitta still…

Den 26/3 släpps biljetterna till den mäktiga hitkavalkaden som har premiär i Halmstad 25/10. Med sig har Backman, Moraeus och Boding ett sjumannaband under ledning av Johan Granström. Även artisterna Jenny Redenkvist och Linda Holberg sluter upp för att hylla våra svenska musikikoner.

Det är två av landets mest folkkära kompositörer som tolkas av flera av landets mest folkkära artister. Höstens stora turné rymmer mycket av det bästa Sverige har att erbjuda. Självklart får vi också höra en och annan historia och anekdot om personerna Björn & Benny och livet bakom kulisserna.

Kalle Moraeus – Denna prisbelönte speleman behöver ingen närmare presentation. Kalle är en av våra mest folkkära artister, nära vän till Benny Andersson och även medlem i Benny Andersons orkester (BAO). Kalle var under många år firad programledare för SVT-succéerna ”Så ska det låta” och ”Moraeus med mera” – Kalles egna tv-programserie som sändes åren 2011–2017. Nu senast under 2018 såg vi Kalle kämpa framgångsrikt i TV4:s ”Biggest looser VIP”.

Gunilla Backman – En av våra största musikalartister! Gunilla har spelat många av de tunga rollerna i ett flertal stora musikaler bl.a. Les Misérables, West Side Story, Miss Saigon, Jesus Christ Superstar för att nämna några. 2005 fick hon huvudrollen som Donna i den svenska musikalversionen av Mamma Mia (som Gunilla spelade med i 2005–2007 på Cirkus i Stockholm). För insatsen i Mamma Mia blev hon 2006 tilldelad Guldmasken.

Johan Boding – Han känns igen som frontfigur för otaliga succéer med hyllningskonserter till Queen. En som imponerats av Johans sång är Queen-gitarristen och legenden Brian May. Johan sjunger allt från jazz och visor till rock och han har bl.a. deltagit i SVT:s ”Så ska det låta” och ”Doobidoo”. Han har turnerat med ”Sol, Vind och Vatten”, en hyllningskonsert till Ted Gärdestads låtskatt. Han har även haft roller i flera musikaler och tilldelades Guldmasken 1997 för sin medverkan i Miss Saigon.

Längd 2,5 timme inkl pause på 20 min.

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Mer

Tid

(Söndag) 19:30 - 22:00

Plats

Halmstads Teater

Scroll to Top
X
X