oktober, 2021

lör09okt17:0018:30Sune - Ensam Hemma | Kalmar17:00 - 18:30 Kalmarsalen Konferens & Evenemang, Skeppsbrogatan 49

Evenemangsinfo

— OBS! På grund av COVID-19 (coronaviruset) har Lifeline som arrangör tvingats att flytta fram evenemanget till den 9/10 2021 kl 17.00. Köpt biljett gäller. För biljettfrågor, kontakta Lifeline på info@lifeline.se. Information om kommande föreställningar kommer uppdateras löpande på www.lifeline.se/corona. —

Sune är tillbaka i en svindlande Familjeföreställning på teater!

Under de senaste åren har vi inte bara fått följa Sune på bioduken, utan också genom två roliga, hysteriska och framgångsrika föreställningar på scen, Sune ”Kaos i Fredagsmyset” och Sune’s Jul. Nu är det nu åter dags igen att stifta bekantskap med Sveriges mest älskade familj, allas vår familjen Andersson. Denna gång i en rolig och spännande familjeföreställning om Sune som blir Ensam Hemma! Eller? Blir han det. I Glimmerdagg smyger inte bara ensamma möjliga flickvänner runt, utan också en och annan tjuv.

Missa inte årets familjeföreställning fylld med underhållande skådespelare .

Sören & Anders karaktär Sune som sedan starten sålt fler än 5 miljoner böcker handlar om Sune Andersson som är en kille i skolåldern, han bor en tvåvåningsvilla med sin pappa Rudolf, mamma Karin, storasyster Anna och Lillebror Håkan ”Bråkan”. De två senaste scenföreställningarna sålde närmare 70 000 biljetter.

Mer

Tid

(Lördag) 17:00 - 18:30

Plats

Kalmarsalen Konferens & Evenemang

Skeppsbrogatan 49

Scroll to Top
X
X