juni, 2021

fre04jun(jun 4)15:00lör05(jun 5)23:59Summerburst 10-årsjubileum • 4-5 juni 2021 • Ullevi, Göteborg15:00 - 23:59 (5) Summerburst Festival

Mer

Evenemangsinfo

Summerburst 2020 i Göteborg kommer inte genomföras i år. Vi har undersökt alla möjliga alternativ men på grund av den osäkra situation vi just nu befinner oss i är det ett oundvikligt, och jättetråkigt beslut.

Men – vi kommer tillbaka! Vi kommer att fira vår 10:e upplaga av Summerburst Festival tillsammans med Er nästa år, 4-5 juni 2021, och vi kommer att skapa den bästa festivalupplevelsen för alla våra Summerbursters, större och mer maxat än någonsin! Vi kan berätta att DJ Snake precis har bekräftat att han kommer att uppträda festivalen 2021 och även Will Sparks och Sparks Mania är klara. Vi kommer nu att spendera de närmsta månaderna med att sätta ihop en ny och helt fantastisk line-up. Håll koll på våra sociala medier, Summerburst.se och se till att du är registrerad på vårt nyhetsbrev för att vara säker på att få senaste nytt! För mer information besök Summerburst.se ❤️

________________________________________________________________

Summerburst är tillbaka – större än någonsin!

Summerburst är tillbaka för tionde året i rad! Festivalen kraftsamlar och smäller av sin största upplaga någonsin i Göteborg den 4-5 juni. Med fyra scener, större produktion och mer av allt siktar festivalen mot en helt ny nivå!

Sveriges största nattklubb under stjärnorna – Summerburst – firar 10 år som glädjespridare med ett gigantiskt 10-årsjulbileum av astronomiska mått! Festivalen kraftsamlar och tar tillbaka alla de scener, och därmed musikgenrer, som funnits med under festivalens snart tio år långa historia tillsammans med artister i absoluta världsklass!

Mainstage kommer precis som vanligt stå för de största akterna. På den intima scenen Garden Stage spelar för Summerburst-publiken välkända artister som de sett tidigare och som toppar listorna. På scenen Love Affair riggar vi upp för Disco/Techno-fest och vi ställer tillbaka den efterlängtade scenen Orion Area där vi ser Hardstyle-artister på högsta nivå.

Tid

4 (Fredag) 15:00 - 5 (Lördag) 23:59

Plats

Summerburst Festival

Scroll to Top
X
X