november, 2019

ons13nov18:4521:00Studiecirkel: NVC i vardagen - start 25/918:45 - 21:00 Lila shala, Södertorg 17

Mer

Evenemangsinfo

Har du grundkunskaper i NVC och vill få tillfälle att träna mer? Välkommen till en övningsgrupp där vi stödjer varandra att integrera NVC i våra vardagsliv!

Du ges möjlighet att tillsammans utveckla din förmåga att använda de verktyg som NVC erbjuder, med fokus på självmedkänsla, att lyssna på andra med empati och att uttrycka dig med ärlighet på ett kontaktskapande sätt.
Vi skapar studiecirkeln tillsammans med en förväntan om att var och en vågar ta ansvar för sitt eget lärande genom att engagera sig och be om det varje deltagare behöver.
Ansvariga finns som hjälper till att skapa struktur och du har möjlighet att bidra med övningar för gruppen. Lärandet sker främst genom att vi tillsammans provar olika sätt att kommunicera.

Förkunskaper
Du bör ha gått en introduktionskurs i NVC antingen på Lila shala eller på annan ort för att delta. Intro ges den 22/9 på Lila shala, se www.lilashala.se.

Rekommenderad läsning:
What We Say Matters, Judith Hanson Lasater & Ike K. Lasater
Nonviolent Communication – ett språk för livet, Marshall B. Rosenberg

NÄR
Ungefär varannan ojämn onsdag (se specifika datum här på evenemangssidan) under HT2019, start 25/9 kl.18.45-21. Uppehåll röda dagar och skollov.

PRIS
Soppmiddag + NVC-träning. Pris 1500. Arbetslösa/student/pensionär/sjukskriven 15% rabatt. Vill du också gå på Lila shalas yinyoga som pågår på schemat onsdagar 17.15-18.30, lägg till 720 kronor (120 kr/ gång). För dig som är på budget går det också fint att ta med matlåda (900 kronor /6 ggr)

ANMÄLAN
Via mejl till mc@lilashala.se, ange namn, hemadress och mobilnummer, samt vilka delar du vill ta del av, med/utan middag, med/utan yoga. Och om du har särskilda behov kring maten. Minst 8 deltagare, max 15.

OBS – för dig som är nybörjare.
Denna termin har vi lagt introt söndagen efter det första cirkel-tillfället, men det blir en extra god start 🙂

Varmt välkommen!

Med hopp om mer frid och fred,
Lila shala & Co ♥

Tid

(Onsdag) 18:45 - 21:00

Plats

Lila shala

Södertorg 17

Scroll to Top
X
X