december, 2021

ons15dec18:3020:30Sthlm 15/12: Energicirkel ~ meditation & kontakt18:30 - 20:30 Lundagatan 36, SE-117 27 Stockholm, Sverige

Evenemangsinfo

Varmt välkommen till energicirkel med Akka Meditation – för första gången i Stockholm!

Kvällen innehåller guidade meditationer, reflektionsfrågor och sharing.

Utifrån stunden kan det också hända att vi möts i något mantra liksom enkla och djupgående övningar två och två, eller tre och tre.

Varje cirkel blir unik i sitt innehåll, då jag guidar mina meditationer intuitivt. Cirkeln har ett tema, denna gång meditation och kontakt.

Min önskan är att skapa en kväll med både kontakt inåt – där du får möta dig själv i värme och vila, liksom mötet med de andra i cirkeln i ett tryggt och nära rum. Kanske kan kontakten också handla om mötet med något större än dig och mig, kontakten med något utanför oss själva?

Vi avslutar också cirkeln med en kopp te innan vi lämnar rummet och tar oss hemåt i kvällen!

~ ~ ~ ~ ~ ~

Jag som bjuder in dig heter Tove Eloa Öberg, jag finns normalt sett i Visby och online men denna gång öppnar jag en cirkel i Stockholm. Sedan flera år leder jag energicirklar, erbjuder enskilda samtal och energibehandlingar liksom retreats med fokus på traumamedveten personlig och andlig utveckling.

Till företag erbjuder jag tjänster inom hållbart ledarskap som grund till verksamhetsutveckling. Jag är socionom och har även med mig vidareutbildningar inom stress och trauma, förändringsledning, kristallhealing, för att nämna några av de kompetenser jag har med mig.

~ ~ ~ ~ ~ ~

Du behöver inte ha några förkunskaper kring meditation, energiarbete eller sharing. Du delar det du är bekväm med, utan krav på något alls.

Min enda önskan är att du kommer med ett öppet sinne och önskan om att utforska alla dina sidor, som människa på jorden!

~ ~ ~ ~ ~ ~

Pris för kvällen: 425 kr inkl 25% moms

Max 8 deltagare för en nära cirkel.

Betalning kan ske via Swish till företagsnummer 123 056 08 62 Öberg EF när du har fått din plats bekräftad (bokning sker i nästa steg). Ange ditt namn vid betalning. Önskar du betala med faktura, meddela mig i kommentarsraden i bokningen.

Kod till lokalen och mer information kommer närmare inpå kvällen!

~ ~ ~ ~ ~ ~

Om du vill veta mer om mig, är du välkommen att följa mitt arbete på

www.akkameditation.se
www.popcornpodden.se
www.energiakademin.se

Varmt välkommen!
Tove Eloa Öberg
Socionom & healer

Mer

Tid

(Onsdag) 18:30 - 20:30

Plats

Lundagatan 36, SE-117 27 Stockholm, Sverige

X
X