december, 2020

tor31dec20:0022:00Social Distortion på Grönan Live!20:00 - 22:00 Gröna Lund, Lilla Allmänna Gränd 9

Mer

Evenemangsinfo

KONSERT UNDER OMBOKNING 📣🕙

Konserten med Social Distortion skulle ha ägt rum den 5 juni men är nu under ombokning till ett senare datum i år eller nästa år på grund av det rådande läget.

I och med att 5 juni snart är här har vi valt att ge det här evenemanget ett tillfälligt datum för att det inte ska försvinna från Facebook. Konserten är alltså inte ombokad till 31 december, utan vi har bara tillfälligt flyttat datumet. Så snart konserten får ett nytt, definitivt datum uppdaterar vi evenemanget igen.

Läs den senaste infon om Gröna Lunds öppning på gronalund.com.

Tack för ert tålamod! 💚

Artistinfo
Det här är hur du vet att du har lyckats som band: du och dina medlemmar har stått på er i över 40 år, i vått och torrt, enligt era egna regler. I den redan fåtaliga gruppen finns ännu färre som är så framgångsrika som gudfäderna av punk – Social Distortion.

Rytmsektionens hårda rockabilly- och punksound korsas med frontmannen Mike Ness melodiska texter som rör kärlek, sorg och livets läxor. ”Ness is one of the most underrated pure songwriters in rock” tycker Los Angeles Times. Hans och bandets musik för tankarna till The Sex Pistols, The Clash och Johnny Cash, och har influerat nya akter som Blink-182, Green Day och Pearl Jam.

För första gången sedan starten 1978 och med ett förväntat nytt album i bagaget är det äntligen dags för Social Distortion på Gröna Lunds Stora Scen.

Biljettinfo
Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger fri entré hela säsongen. Observera att förköpta biljetter inte ger garanterad plats, så därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det att köpa Gröna kortet på Pressbyrån och 7-Eleven. Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet.

Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller endast Gröna Kortet efter kl. 18.

Tid

(Torsdag) 20:00 - 22:00

Plats

Gröna Lund

Lilla Allmänna Gränd 9

Scroll to Top
X
X