oktober, 2021

lör02okt20:3022:00Smith&Thell | Sagateatern20:30 - 22:00 Sagateatern, Österlånggatan 59

Evenemangsinfo

*** Konserten har flyttats till Sagateatern 2 oktober 2021.
Köpta biljetter gäller ***

Smith&Thell har erövrat svenskarnas hjärtan och nått toppen av listorna med ”Forgive me Friend ” och ”Hotel Walls”. 2019 var duon en av de mest spelade artisterna på svensk radio och turnerade i både Sverige och USA. I november 2019 sålde Smith&Thell ut sina spelningar i New York, Tampa och Fort Lauderdale. Succétåget rullar vidare och våren 2020 släpper de ny musik och åker tillsammans med sitt band ut på konserthusturné i mars!

Mitt i publikhavet på Helsingborgsklubben Tivoli står en rufsig tonåring med trumstockarna i bakfickan. På scenen sjunger Maria Jane Smith så att hjärtat går sönder inuti och Victor Thell känner det i hela kroppen: Han måste få träffa tjejen med gluggen mellan framtänderna.

”Hej. Jag är trummis. Vill du starta ett band?”. Så står det i Myspace – meddelandet som Victor skickade 2010 till Maria. Tio år senare spelar duon Smith&Thell för utsålda hus Stockholm, San Fransisco och New York.

Den svenska publiken känner nog mest till bandet för #1 – låtarna ”Forgive me Friend” och ”Hotel Walls” eller som låtskrivare åt flertalet av de senaste åren största svenska låtar. I mars 2020 rullar duon tillsammans med sitt band ut på de svenska vägarna. I väskan har de packat ett gäng nya låtar!

Mer

Tid

(Lördag) 20:30 - 22:00

Plats

Sagateatern

Österlånggatan 59

Scroll to Top
X
X