maj, 2021

fre07maj18:0021:00Slutsålt - TuttoBalutto On Tour | Jönköpings Teater, Jönköping18:00 - 21:00 Jönköpings Teater, Hovrättstorget

Mer

Evenemangsinfo

**NYTT DATUM**

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra poddturnén med Tutto Balutto i maj, utan alla kvällar kommer att flyttas fram till maj 2021 (se alla nya datum på www.livenation.se). Säkerheten för akter, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna. Vi följer utvecklingen noggrant och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta respektive biljettåterförsäljare för eventuella biljettfrågor!

Gusten Dahlin och Thomas Wilbacher hälsar:
”Eftersom dessa kvällar är som gjorda för att uppleva i majsolen med bara veckor till EM så gör vi som UEFA och skjuter upp det ett år. Vi hoppas på förståelse, fortsatt pepp och givetvis att vi ses i maj nästa år!”

När nyheten om Tutto Baluttos turné släpptes 6 december blev det direkt ett ENORMT tryck på biljettförsäljningen. Mer än hälften av biljetterna på turnén (över 3000!) såldes inom en vecka – och allt pekar på en helt slutsåld turné. Redan nu är Göteborg och Jönköping helt slutsålda – och snart även Norrköping och Malmö…!

Biljetter finns ute nu via LiveNation.se!

Liveshowen kommer att bli något alldeles speciellt och alla som gillar fotboll kommer att få en minnesvärd kväll – med extra allt!
Biljetterna till alla kvällar på turnén går åt i en rasande fart och vi rekommenderar att man säkrar sin biljett redan nu – för att inte missa Tutto Balutto On Tour!

Thomas Wilbacher och Gusten Dahlin har länge fått önskemål från fans om en turné – och nu är det ämtligen dags. Thomas säger så här om turnén:

”Vi har fått enormt många frågor om vi inte ska besöka den och den staden. Samtidigt har vi sålt slut Oscarsteatern i Stockholm tre gånger under de här åren och känner att det har blivit dags att ta den här podden ut på vägarna. Jag ser jävligt mycket fram emot att åka turnébuss. Det har varit en dröm sedan jag jag var liten och drev bandet Bajs med min polare Steffe. Vi älskar verkligen våra lyssnare så det är inte mer än rätt att vi åker och besöker dem på deras hemmaplan. Det kommer bli galet roliga kvällar. Känslan är verkligen att allt kan hända.”

Datum
7/5 – Scalateatern, Karlstad
8/5 – Jönköpings Teater, Jönköping – SLUTSÅLD!
9/5 – Konserthuset, Örebro
14/5 – Stora Teatern, Göteborg – SLUTSÅLD!
15/5 – Arbis Bar & Salonger, Norrköping – FÅTAL BILJETTER KVAR!
16/5 – Cirkus, Stockholm
17/5 – Malmö Live, Malmö – FÅTAL BILJETTER KVAR!
18/5 – Väven, Umeå

Tid

(Fredag) 18:00 - 21:00

Plats

Jönköpings Teater

Hovrättstorget

Scroll to Top
X
X