oktober, 2021

fre15okt17:3018:30Sissela Kyle - Etta på listan17:30 - 18:30 Kungsbacka Teater, Gymnasiegatan 42

Evenemangsinfo

Sissela Kyles bejublade show Etta på listan kommer till Kungsbacka Teater!

Det är en kaxig och listig föreställning där Sissela Kyle tillåter sig själv att förundras, förfäras och flamsa om den hon är idag.
Hon är enav Sveriges mest hyllade skådespelare och har dessutom utsetts till Sveriges roligaste kvinna. Hon har vunnit en lång rad priser för sina insatser på scen och sin senaste soloföreställning.

Nu, drygt tio år senare, är Sissela tillbaka med en ny soloföreställning. Etta på listan! utgår från Sisselas besatthet av att göra listor. Inköpslistor, att göra-listor och olika topplistor har hjälpt henne att hålla ordning på sitt liv.

– Mot dagens slut går ingenting upp mot den stora tillfredsställelsen i en avbockad att-göra-lista. Tiden är begränsad och listor har hjälpt mig att ta vara på den. Nu är jag 62 år och har för första gången en svindlande känsla av att vara tidlös, säger hon.

Servering finns.
Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Gör ditt besök hos oss till en helkväll.
Kungsbacka Teater ligger på promenadavstånd från flera av stadens populäraste restauranger och krogar. Perfekt för dig som vill äta något gott innan eller efter föreställningen.
Här kan du läsa mer:
www.kungsbackateater.se/sv/ditt-besok/mat-dryck/

Handikapp- och ledsagarplats bokas på: 0300-83 45 95

Arrangör: CS Nöje

Mer

Tid

(Fredag) 17:30 - 18:30

Plats

Kungsbacka Teater

Gymnasiegatan 42

Scroll to Top
X
X