november, 2021

fre12nov19:3022:30Simon Gärdenfors & Anton Magnusson / Borlänge19:30 - 22:30 Broken Dreams, Tunagatan 1

Evenemangsinfo

På grund av rådande situation är vi tvungna att flytta föreställningen till 12 NOVEMBER 2020. Köpta biljetter gäller till detta nya datum. Ta hand om varandra så länge så ses vi höst! ❤️
———-

UPPVIGLING & FÖRLEDANDE AV UNGDOM
Komikerduon Simon Gärdenfors och Anton Magnusson är sannerligen inga främlingar för kontroverser. Med sin fullkomligt kompromisslösa inställning till humor har dom under sina karriärer både byggt upp en trogen skara fans men också en och annan motståndare.

Nu är duon äntligen tillbaka för att tillsammans ge sig nu ut på sin största och mest omfattande Sverigeturné med den helt nya föreställningen ”UPPVIGLING & FÖRLEDANDE AV UNGDOM”. Det blir klassisk stand up varvat med en humorshow som bland annat tar sig an livet efter Mr Cool-drevet som kulminerade sommaren 2018 då flera inbokade framträdanden bokades av runtom i landet pga påtryckningar och drev i sociala medier riktade mot involverade komiker, arrangörer men också föreställningslokalers anställda.

Föreställningsnamnet ”UPPVIGLING & FÖRLEDANDE AV UNGDOM” har sitt ursprung i de brottsrubriceringar som följde polisanmälningarna som skedde i kölvattet av drevet. Samtliga förundersökningarna lades sedan ner i september 2018.

Föreställningen är ca 120 min inklusive paus.

Mer

Tid

(Fredag) 19:30 - 22:30

Plats

Broken Dreams

Tunagatan 1

Scroll to Top
X
X