april, 2022

lör09apr18:3022:00Shame | Stockholm18:30 - 22:00 Debaser, Hornstulls Strand 4

Evenemangsinfo

▪BILJETTER SÄLJS VIA EVENTIM.SE▪
Åldersgräns: 18 år vid förköp (20 år vid köp i dörren)


BILJETT KÖPT TILL TIDIGARE DATUM:
Den inbokade konserten 31 oktober 2021 har flyttats till 9 april 2022. Redan köpt biljett till tidigare datum gäller även till det nya datumet. Alla biljettköpare har fått mer info via mail.

shame är tillbaka! Tre år efter att de knockade världen med ”Songs Of Praise” är de nu aktuella med det nya albumet ”Drunk Tank Pink”. Och det är ingen överdrift att hävda att Londons mest lovande rockband har utvecklats enormt mycket.

Det finns passager på ”Drunk Tank Pink” där det faktiskt är svårt att greppa att det rör sig om samma band som 2017 välte oss med de uppkäftiga singlarna ”One Rizla” och ”Concrete”. Det som tidigare kändes kaxigt, opolerat och rått har nu fått en helt annan tyngd, ett helt annat fokus. Både låtskrivandet och produktionen har tagit stora steg framåt. Och plötsligt kan shame – bara två album in i karriären – mäta sig med giganterna på postpunkhimlen.

Senast shame gästade Stockholm sålde biljetterna ut långt i förväg. Därför bör du inte avvakta längre än nödvändigt innan du säkrar din biljett till konserten på Debaser 9 april.

Mer

Tid

(Lördag) 18:30 - 22:00

Plats

Debaser

Hornstulls Strand 4

X
X