mars, 2021

sön07mar18:3022:00Seven Worlds One Planet - Live in Concert | Stockholm18:30 - 22:00 Ericsson Globe, Globentorget 2

Mer

Evenemangsinfo

◾ BILJETTER SÄLJS VIA AXS.COM ◾
Presentatör: Martin Emtenäs
Föreställningens längd: Ca 120 min inklusive paus
Rekommenderad ålder: Från 6 år


NYTT DATUM!
På grund av den rådande Coronapandemin och de restriktioner som råder har hela turnén skjutits upp. Men 7 mars 2021 får vi äntligen njuta av häftiga naturbilder och härlig musik i Ericsson Globe, för då kommer Seven Worlds One Planet till Stockholm.

Behåll din biljett! Redan köpt biljett kommer att gälla även till det nya datumet och du som biljettköpare behöver inte göra något.

Seven Worlds One Planet – Live in Concert bygger på de mest häpnadsväckande scenerna från BBCs helt nya naturhistoriska dokumentärserie. Till dessa framförs Hans Zimmers och Jacob Sheas storslagna soundtrack live av Prags filharmoniska orkester.

Efter succéshowerna Planet Earth II – Live in Concert och Blue Planet II – Live in Concert får vi nu uppleva naturen genom historien i den nya dokumentärserien Seven Worlds, One Planet. Föreställningen kommer att ta konsertbesökarna på en episk resa i tiden till då otroliga krafter slet isär jordskorpan och skapade de sju kontinenterna – var och en med sitt eget distinkta klimat, topografi och unika fauna och flora. Precis som de tidigare BBC-produktionerna innehåller showen fantastiska scener som förflyttar oss över kontinenter och ger oss en unik inblick i de mirakel som hela tiden sker runt omkring oss.

Showen bjuder på en upptäcktsresa till alla världens kontinenter, som alla bär på sin egen historia. Från de färgglada paradisen i Sydamerika till de oändliga vidderna i Asien, från isvärldarna i Antarktis till Afrikas värme, från Nordamerika via Australien till Europa. Vi kommer bjudas på spektakulära landskap, en fascinerande djurvärld och oväntade berättelser. Allt ackompanjerat live av Prags filharmoniska orkester.

Tid

(Söndag) 18:30 - 22:00

Plats

Ericsson Globe

Globentorget 2

Scroll to Top
X
X