mars, 2022

lör19mar18:3023:00Set It Off (+ support) | Fryshuset, Stockholm - Nytt Datum18:30 - 23:00 Fryshuset Klubben/ Arenan, Mårtensdalsgatan 6

Evenemangsinfo

***NYTT DATUM***

Set It Offs konsert den 5 maj har flyttats fram till 19 mars 2022. Vi följer noga utvecklingen och sett till rådande situation kommer konserten inte att kunna genomföras som planerat. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta Ticketmaster för eventuella biljettfrågor! Ta hand om varandra!

——

Florida-bandet Set It Off är högaktuella med nya albumet ”Midnight”. Det är också med bandets fjärde album de åker ut på en omfattande Europaturné – där Stockholm och Fryshuset blir ett av stoppen!

Support: Broadside och Cemetery Sun

Det var i high school som bandet träffades – sångaren och frontfiguren Cody Carson spelade faktiskt i samma ”marching band” som keyboardisten Dan Clemont. Men de spelar inte direkt ”marching band music” längre. De fyra medlemmarna rör sig mellan popigare punk – och rockigare pop. Och har med sina fyra studioalbum skapat sig ett namn runt om i världen.

Och runt om i världen har de varit. De har spelat på 22 turnéer och uppträtt med band som Yellowcard, Tonight Alive, Black Veil Brides, Falling In Reverse, Simple Plan och Sleeping With Sirens (för att nämna några!). Nu är det dags för egen headlineturné i Europa för Set It Off!

Mer

Tid

(Lördag) 18:30 - 23:00

Plats

Fryshuset Klubben/ Arenan

Mårtensdalsgatan 6

Scroll to Top
X
X