november, 2020

mån02nov18:0021:00Se och bli sedd i mötet med barn - Skövde 2/1118:00 - 21:00

Evenemangsinfo

Det finns begränsat med platser (47 st) på denna föreläsning. Du kan boka din plats via biljettlänken.

”Se och bli sedd – om ömsesidig respekt i mötet med barn” är en inspirationsföreläsning som har uppskattats av föräldrar, pedagoger och andra som möter barn i sin vardag. På flera orter har biljetterna sålt slut.

Du får före, under och efter föreläsningen inspiration att gå från trots och frustration, där du kanske låter och gör på ett sätt som du lovat att inte göra, till berikande möten som ger näring till självkänslan. Innan föreläsningen skickas reflektionsmaterial och efter föreläsningen skickas minnesanteckningar. Om du köpt biljett och inte fått reflektionsmaterial senast två veckor innan föreläsningen kan du kontakta mig. Det är frivilligt om du läser och svarar på frågorna i materialet. Det är en möjlighet och inget måste.

Det krävs mod att växa som förälder/pedagog/vårdnadshavare
/mor-och farförälder. Maria delar med sig av sin erfarenhet som föreläsare, kursledare, coach och förälder. Hon berättar med både humor och allvar om egna och andras utmaningar, fallgropar och lösningar. Du uppmuntras att utforska och lita på din egen inre kompass.

Då ömsesidig respekt är i fokus förmedlas inga belönings- eller bestraffningssystem.

För barnen, bebisar och övriga deltagares bästa är föreläsningen ENDAST för vuxna.

Maria förbehåller sig rätten att ställa in en föreläsning vid för få anmälda eller på grund av sjukdom. I dessa fall återbetalas biljetterna. Biljetterna är inte återbetalningsbara men kan överlåtas till en vän.

Om du inte vill köpa biljetten via min hemsida (kort och faktura via Klarna) kan du kontakta mig för swish eller faktura.

Mer

Tid

(Måndag) 18:00 - 21:00

Scroll to Top
X
X