januari, 2022

tis25jan20:0022:30Sasha Velour - Smoke & Mirrors | Stockholm20:00 - 22:30 Göta Lejon, Götgatan 55

Evenemangsinfo

I början av 2022 kommer den amerikanska dragartisten Sasha Velour till Norden för sju föreställningar.

Sasha Velours första soloturné har fått namnet ”Smoke & Mirrors”. Det är en avslappnad blandning av drag, filmkonst och magi. Velour introducerar publiken till en helt ny sida av sitt konstnärskap genom tretton glimrande och genreöverskridande lip sync-uppträdanden, alla regisserade och koreograferade av drottningen själv. Ni kommer bli trollbundna när hon förvandlas till rosenblad, försvinner i en rökpuff, sågar sig själv itu eller frammanar en regnstorm, bara för att nämna några av händelserna i showen. Men den verkliga magin är hur illusionerna avmaskerar en djupare sanning, nya friska analyser om kön, berömmelse och familj och hur viktigt det är att drömma stort och leva livet over-the-top.

Föreställningen innehåller musik av Annie Lennox, Whitney Houston, Shirley Bassey, Judy Garland, Celine Dion, Sia, Nina Simone, Le Tigre med flera. Kostymerna har designats av den kända amerikanska designern Diego Montoya.

“Smoke & Mirrors” har turnerat i Australien och Nya Zeeland, sålt ut åtta kvällar i New York, turnerat i 23 städer i Nordamerika och haft helt slutsålda föreställningar i Los Angeles och London med lysande recensioner. Nu är det äntligen dags för denna unika show att komma till Skandinavien.

Mer

Tid

(Tisdag) 20:00 - 22:30

Plats

Göta Lejon

Götgatan 55

X
X