mars, 2022

fre04mar20:0020:00Royal Republic | Halmstad Live20:00 - 20:00 Halmstad Live, Karl XI:s väg 47

Evenemangsinfo

*** BILJETTER UTE NU ***

Malmös stoltheter Royal Republic är rockbandet som får folk att dansa. De har spelat på arenor runt om i Europa och lägger lika mycket energi på liveframträdanden som jobbet i studion. Bandets fjärde album ”Club Majesty” från 2019 är ett lysande exempel på bandets energi och glädje – som direkt smittar av sig till lyssnaren. Högaktuella med senaste singeln ”RATA-TATA” ger sig Royal Republic ut på en stor Sverigeturné i vår som gör nedslag på Halmstad Live den 4 mars!

Sedan starten 2007 har Royal Republic växt sig till ett av Sveriges främsta rockband och musikexporter. Efter deras första gig tillsammans visste de att det här var början på något stort. Magin var oundviklig. Med energiska låtar, vassa kostymer och starka personligheter är det inte konstigt att de fått ett så starkt fäste på den svenska musikscenen.

Musiken är rock – men med influenser och flera lager av andra genres som tillsammans skapar bandets unika och dansvänliga musik. På senaste skivan ”Club Majesty” från 2019 adderas en känsla av discorock och kavajer med paljetter. Skivan beskrivs dessutom av flera kritiker som en ny nivå av partyrock. Sedan ”Club Majesty” har Royal Republic släppt singlarna “Superlove”, “Magic” och nu senast “RATA-TATA”.

Sångaren Adam Grahn beskriver bandets uppträdanden så här: ”Vi spelar för dansgolvet. Vi spelar för alla som dansar. Vi har alltid haft ett sånt groove.”

Åldersgräns: 18 år
Dörrar: 19.00 | På scen: 20.00
Presenteras av KB West

Mer

Tid

(Fredag) 20:00 - 20:00

Plats

Halmstad Live

Karl XI:s väg 47

X
X