januari, 2020

mån20jan17:3020:30Rikhälsa Yogakurser våren 202017:30 - 20:30 Nuna, Bäckgatan 16

Mer

Evenemangsinfo

Vårens kurser är här!
Med nyheter och utökat utbud.
Bokningen är öppen. Maila till kajsa@rikhalsa.se

Heal
måndag 17,30–18,45
Är en kurs som hjälper dig att hantera livets små citroner och är till för dig som har en kropp som gör ont mentalt eller fysiskt. Stort fokus kommer att ligga på att låta koppen komma till djup avslappning av nervsystem. Mjuka skonsamma dynamiska rörelser tillsammans med andningstekniker. Meditation och Yoga Nidra kommer ta din kropp till en stunds vila. Samtidigt som du grundligt lär dig tekniker som du kan använda i din vardag för att lättare varva ner och slappna av.
Kurs 15 veckor

Slow
måndag 19,00–20,15
Är en kurs med ett fokus på en lugn och samtidigt dynamisk yoga. Stretchande, stabiliserande och stärkande yangyoga som sätts samman i långsamt flöde av rörelser för dig in till stillhet och sinnesro. I denna kurs går vi genom de grundläggande teknikerna för asana, pranayama och meditation.
Kurs 15 veckor

—————————————————————
Lymfyoga
Onsdag 16,15-17-15
Yoga och livsstil för ett väl mående lymfsystemet. Lymfsystemet är en stor del av vårt immunsystem som avlägsnar slagg från våra celler och hjälper till att försvara oss mot infektioner. Tillsammans med djupandning och yogans rörelser kommer du att lära dig hur på ett bra sätt stimulerar ditt lymfsystem på bästa sätt. Under denna kurs kommer vi även diskutera livsstil och kost som lymfsystemet trivs bäst med. Denna kurs passar alla, men speciellt personer med någon typ av mindre svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom i kroppen. Kombinera gärna kursen med lymfmassagebehandling. (mer info lymfsystemet
Kurs 4 veckor (v,3,4,5,6)

Flow
onsdag 17,30–18,45
Är en kurs med kraft, rörlighet och balans i sekvenserna. Dynamisk flödande yoga, vinyasa, för dig som vill utmanas fysiskt såväl som mentalt. Samtidigt som det är en fördjupning in i yogafilosofin, meditation och pranayama tekniker.
Passar dig som har yogat tidigare och gillar allt bli ordentligt varm.
Kurs 15 veckor

Yin
onsdag 19,00–20,15
En stillsam, meditativ yoga där du får slappna av och skapa återhämtning fysiskt, mentalt och själsligt. Yin Yoga fokuserar på fascian, den typ av vävnad som håller oss ihop. Yin Yoga är ett viktigt verktyg för stressminskning och energibalansering. Ytterligare fördelar är förbättrad andning, tydlig mental fokusering, spänningslösning, stresslättnad och rensning av både kropp och själ. Positionerna hålls mellan 3–8 min där fokus ligger på vila och dina yin delar, leder, ligament och bindväv. Välkommen till en stund där du tillåts att vila i dig själv.
Kurs 15 veckor

—————————————————————-
Öppen yogastudio för egen praktik
Torsdagar 11,00-14.00
På torsdagar under terminen kommer yogastudion finnas tillgänglig
För dig mellan 11,00–14,00. Studion kommer att vara uppvärmd och stilla musik kommer spelas under dessa timmar. Du kan komma in för en stunds vila, meditation eller asanas praktisering valet är ditt studion är din.
Ingen bokning behövs, respektera varandra och spacet!

Paus
torsdag 16,45–17,25
En kurs som hjälper dig att skapa förutsättningar för ett inre lugn, hantera tankemönster, minska stress. Meditation ger både kroppslig och mental avslappning. Du kommer under denna stund bli guidad genom olika meditations och andningstekniker.
15 veckor kurs

Rest
torsdag 17,30-18,45
Denna kurs får du dyka djupt i vilans sötman. Med tekniker från Restorative yogan och Yogan Nidran får du en paus från alla intryck, en återhämtning. Att återhämta betyder i sig att hämta hem, hämta tillbaka. Att återknyta till det inom oss som måste vara tillgängligt för balans. För att orka prestera och hålla ihop. Välkommen hem till dig själv
Kurs 15 veckor

Lymfyoga
torsdagar 19,00–20,00
Yoga och livsstil för ett välmående lymfsystem. Lymfsystemet är en stor del av vårt immunsystem som avlägsnar slagg från våra celler och hjälper till att försvara oss mot infektioner. Tillsammans med djupandning och yogans rörelser kommer du att lära dig hur på ett bra sätt stimulerar ditt lymfsystem på bästa sätt. Under denna kurs kommer vi även diskutera livsstil och kost som lymfsystemet trivs bäst med. Denna kurs passar alla, men speciellt personer med någon typ av mindre svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom i kroppen. Kombinera gärna kursen med lymfmassagebehandling.
Kurs 4 veckor (17,19,20,22)

Din investering
15 veckors kurs (75 min klasser) 2250 kr
15 veckor kurs (40 min klasser) 1500 kr
4 veckors kurs 895 kr
Öppen yogastudio för dig utan terminskort, + 200 kr på din 15 veckors kurs eller drop in 100 kr.

Terminskort – 4600 kr
Yoga så många klasser/ kurser du vill per vecka, du väljer helt fritt. Har du terminskort har du alltid en plats
På alla klasser på ordinarie schema.
Du har 50% på alla specialklasser under terminen (ej klasser med gästlärare)
Du har 10% på yogaretreaten i Sverige
Du har tillgång till ”öppen yogastudio”

Kurstart vecka 4 för samtliga 15 veckors kurser.
Kurstart för 4 veckors kurser kurser är vecka 3 och 17

Plats: Bäckgatan 16 (salong nuna)
Mer info om Kajsa och Rikhälsa hittar du HÄR http://rikhalsa.se

Tillsammans möter vi våren <3

Tid

(Måndag) 17:30 - 20:30

Plats

Nuna

Bäckgatan 16

Scroll to Top
X
X