februari, 2021

tor11feb19:0021:30Publiken Bestämmer Tour 202019:00 - 21:30 Scalateatern i Karlstad, Västra Torggatan 1

Mer

Evenemangsinfo

KONSERTEN HAR FLYTTATS TILL 28 AUGUSTI 2020.
Kära publik, vi har behövt flytta denna konsert till 28 augusti. Alla biljetter som köpts till konserten 23 april har automatiskt flyttats över till att gälla på det nya datumet istället. Alla som köpt biljetter till den 23 april kommer att bli kontaktade via mail av Scalateatern för all övrig information gällande köpta biljetter.

—————————————–

För åtta år sedan träffades tre vänner hemma i köket en vardagskväll. Några timmar senare hade de gjort sitt första arrangemang och med det startat en ny genre inom svensk vokalmusik. Solala beskrivs som en vokal powertrio och har med ett unikt tonspråk, bländande stämföring och en minst sagt varierad repertoar ackompanjerat av hemmasnickrade rytminstrument skrivit om boken om hur sång i grupp kan låta.

I ”Publiken Bestämmer Tour” får publiken vara med och avgöra vilka låtar som spelas. Man kan alltså gå och lyssna hur många gånger som helst och få en ny konsert varje kväll! Dessutom kommer ni få höra nytt material och älskade covers, allt i en intim hemma hos-känsla indränkt i underbar stämsång!

OBS! Köp alltid biljetter via länken i detta evenemang eller på www.solala.se/concerts för att undvika bluffsajter såsom viagogo.se!

Tid

(Torsdag) 19:00 - 21:30

Plats

Scalateatern i Karlstad

Västra Torggatan 1

Scroll to Top
X
X