mars, 2021

lör27mar(mar 27)21:00sön28(mar 28)01:00Paulo Mendonca // Söderport (Obs Nytt datum)21:00 - 01:00 (28) Söderport, Slottsvägen 1

Evenemangsinfo

OBS! Denna kväll kommer tyvärr inte kunna genomföras den 12 September heller i nuvarande läge. Vi jobbar för att få fram ett nytt datum så snabbt som möjligt.

Nytt datum, 27 mars 2021 kl. 21:00!

Sveriges egna FUNK-kung är tillbaka med ny musik.
Denna kväll på Söderport ser vi Paulo tillsammans med hela bandet.

Paulo Mendonca har länge varit ett betydelsefullt namn på funk/rock scenen, han har turnerat tillsammans med bl.a. Tina Turner och Peter Gabriel: Han har släppt 4 st album under eget namn. Hans första album, Respect My Aim (1991) ledde snabbt till stor framgång och det dröjde inte länge till skivsläpp nummer två Different Phases (1993). Här finner vi hitlåtar som If You Want My Love (som toppade listorna i Schweiz, Österrike, Holland, Tyskland, Portugal och Spanien) samt Just In Case, Paulos tredje album 11PM (1995), sålde över 250.000 exemplar i Japan.

Efter att ha startat ett bokförlag i Storbritannien återvände Paulo med sitt fjärde album – Does Anybody Wanna Funk (2013). Utöver sin karriär som musiker är han också producent och låtskrivare. Efter fyra album, hundratusentals sålda skivor och milijontals streams är det dags för två smakprov från hans kommande album, Mindcontrol och Going Up. Dom är nu tillgängliga på alla digitala plattformar. Musiken är det klassiska Mendonca-soundet, svängigt, själfullt med träffsäkra texter.

”Resan från plattan Does Anybody Wanna Funk? till där jag är nu har varit min viktigaste resa. Jag tar ingenting för givet längre, så som jag gjorde på 90-talet. Jag är otroligt tacksam för att jag får fortsätta skapa tidlös musik, och för att se en pappa och hans son stå i publiken och se att båda gillar det jag gör. Jag är medveten om vart jag står idag, att jag får jobba hårt. Det är mycket skönare att få uppskattning och utdelning nu. Att spela för fulla hus igen, det är en jäkla arbetsseger. Jag njuter mer nu än jag gjorde ’back in the days’. Det känns som jag har koll på allting runt omkring mig och jag tar som sagt ingenting för givet”

Förköp 170:- + serviceavgift.
Finns även en specialbiljett för 420:- med konsert & tvårätters meny bestående av förrätt & varmrätt (två alternativ finns att välja på) Köper ni denna har ni även en bordsbokning automatiskt och bör komma senast kl. 19:00 för att hinna äta i lugn och ro innan konserten.
Dörren 200:- (I mån av plats)
Söderport
Slottsvägen 1
www.soderportkalmar.com

Mer

Tid

27 (Lördag) 21:00 - 28 (Söndag) 01:00

Plats

Söderport

Slottsvägen 1

Scroll to Top
X
X