december, 2021

fre03dec17:0017:00Ölprovning med Luda!17:00 - 17:00 Broken Dreams, Tunagatan 1

Evenemangsinfo

Here we go again!
Here we go-go-go to the bira-temple of Syltan!
Get your gear and start to spend!

Jajamän, med ovan extremt djupt rotat i vaxgången, så plockar vi fredagen den 3:de december i nådens år 2021, fram våra nyputsade, lyxiga och skinande provglas för en oförglömlig kväll i bärsens förtrollande värld!

Tillsammans med vår alldeles egna fabulösa öl-stins Fredrik Lidbäck ska vi låta våra vrångstrupar fuktas med allahanda bira i absoluta världsklass. Ab-so-luta j**la världsklass! Ja, ni vet att vi kan det här. Ni vet.

På denna ljuvliga allmänna premiärkväll låter Luda (Lidbäck i folkmun) er spirituellt och smakligt vandra genom Bryssels surölsdalar ändå till den amerikanska östkustens grumliga tropikträsk. Ja, och alla magiska bira-platser däremellan. Voila! I närmare två timmar får ni smaka, fukta och höra allt (nåja…) om den magiska drycken öl i allmänhet och dess verkan på våra smaklökar i synnerhet. Oh, my o my!

Så, denna briljanta provning och tillika kväll kostar endast 395 SEK per person och då ingår följande;
• 6-7 olika sorters magnifik bira ni bara drömt om.
• Malt- och humle-inspirerat tilltugg.
• En hejdundrande och gedigen lektion i bärsen värld.
• …och framförallt – Ludas löjligt, löjligt orubbliga engagemang! Värt hela entrépengen bara det.

Well, friends of dryck, vad finns det att fundera på? Inget, såklart! Se till att boka din plats! Nu!!

Bokar gör du/ni enklast på Broken Dreams mejl; info@brokendreams.se eller så slår ni en pling till restaurangen efter kl. 16 så hjälper de er. Ni når utskänkningen på 0243/217430. Alla veckans dagar utom söndag.

Provningen är en öppen provning, så att vem som helst som fyllt laglig rusdrycks-ålder (18 välvuxna bast) får komma. Vi har dock endast 22 platser, så sitt inte och håll på hanen för länge. Provningen startar kl. 17.00 och avslutas i runda slängar runt 19.00-snåret.
Vill man äta på den ökända syltan Broken Dreams efter provningen – ja, då bokar man såklart det i samband med ordinarie dryckesbokning. Hotellet har även de en fin deal för alla som bokar något utav våra olika evenemang. Ring till deras reception på 0243/217400, så berättar de gladeligen mer.

…och kom ihåg – alla vägar bär till Pajottenland. Och Syltan.

Willkommen!

/Der Ölhall Broken Dreams

Mer

Tid

(Fredag) 17:00 - 17:00

Plats

Broken Dreams

Tunagatan 1

X
X