april, 2021

lör24apr(apr 24)20:00sön25(apr 25)01:00OBS: NYTT DATUM Avantgardet + Support Live på Klubb Undergrunden20:00 - 01:00 (25) Klubb Undergrunden, Viskastrandsgatan 3

Evenemangsinfo

OBS: NYTT DATUM.
Konserten är framflyttad till den 24 April 2021 på grund av den pågående corona epidémin. Biljetter till konserten är ute Nu via Tickster. Redan köpta biljetter gäller givetvis till det nya datumet.
Vid frågor kring eventuellt återköp av biljetter kontakta oss via mail: baragort@outlook.com
Med hopp om bättring och om ett levande kulturliv i Borås framöver.
// Ulf & Anne
Kulturbolaget Bara Gört / KBBG Agency
Klubb Undergrunden / Borås

– Att släppa en skiva utan att få spela den live tillsammans med vår publik är egentligen ingen release alls, så det är först nu skivan och de nya låtarna på riktigt kommer få liv. Hela Mellan miljonprogram och Thailand spelade vi in med just det här i åtanke, de här kvällarna som vi har framför oss. Och eftersom vi har så många låtar som alla gör sig riktigt bra live blir det, som vanligt, aldrig någon kväll som är den andra lik, säger Rasmus Arvidsson, sångare och frontperson i Avantgardet.

Senaste albumet Mellan Miljonprogram och Thailand släpptes i november förra året och är bandets fjärde fullängdare på lika många år. Skivan togs emot väldigt väl och Rasmus Arvidssons texter hyllades återigen och beskrevs som ”knivskarpa” och albumet som ”textmässigt Avantgardets bästa skiva hittills”. SKAP:s jury vid Manifestgalan höll med och nominerade Rasmus till årets bästa textförfattare för andra året i rad.

Förutom att Avantgardet är aktuella med ny turné och vinstchans på Manifestgalan så släpper bandet idag även Bengalerna som andra singel från Mellan miljonprogram och Thailand. En låt som fått stor uppmärksamhet och bland annat lyftes fram av Elin Strömberg i P3 som bästa låt från skivan.

– Det är en låt som känns unik och inte låter som så mycket annat som vare sig vi eller någon annat tidigare har gjort. Både vad gäller sound och text. Och på de spelningar vi gjort sedan releasen har det verkligen märkts att vår publik ser den som ett anthem som de tagit till sig från första gången de hörde den, konstaterar Rasmus.

+ Support
+ DJ

Mer info kommer löpande att läggas ut här i eventet.
Biljetter ute Nu via Tickster.

Ulf & Anne
Kulturbolaget Bara Gört i mycket gott samarbete med Pumphuset, ABF Sjuhärad, Fristads, QTECH, KulturUngdom, Kick, Svensk Live & Kulturrådet.

Mer

Tid

24 (Lördag) 20:00 - 25 (Söndag) 01:00

Plats

Klubb Undergrunden

Viskastrandsgatan 3

Scroll to Top
X
X