december, 2021

ons01dec19:0019:00Nytt datum - Värmländsk Voodo19:00 - 19:00

Evenemangsinfo

Hej!
Med anledning av det rådande läget kring Corona (Covid-19) och Folkhälsomyndighetens fortsatta direktiv kring publika evenemang om max 50 personer behöver föreställningen Värmländsk Voodoo var planerad till den 02 december kl. 19.00 flyttas fram till nästa år.
Nytt datum är 01 december kl. 19.00 2021.

Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.
Köpt biljett till den 02 december kl. 19.00 2020 gäller till nya datumet 01 december kl. 19.00 2021 och du som biljettköpare behöver inte göra något.
Har du ej möjlighet att komma det nya datumet är du välkommen att få dina biljetter återköpta. Hör av dig till Halmtad Tourist Center om du har frågor annars fyller du i nedan uppgifter för återbetalning.

Sista dag för återlösen av biljetter är 2 december 2020. Återlösen av biljetter sker genom Halmstad Tourist Center, se information nedan.
Återköp:
Halmstad Tourist Center har flyttat och kan du komma in med dina biljetter till oss på Halmstads Teater, huvudentrén.
Är du en riskperson, smittad, sitter i karantän eller inte kan komma till oss kan du istället maila till info@tourist.halmstad.se. Uppgifterna vi då behöver få in från dig är:
Bokningsnummer – Finns på din biljett, börjar på 02 eller 2:
• Förnamn, efternamn:
• Adress:
• Postnummer:
• Telefonnummer:
• Bank:
• Kontonummer (ink clearingnummer):
• Personnummer

En helt ny humorföreställning med Johan Östling och Björn Ling

Efter succén med ”Din Jävla Fegis!”, med inte mindre än 150 spelade föreställningar runt om i Sverige, är Johan Östling och Björn Ling tillbaka med en helt nyskriven föreställning tillägnad fenomenet att allt ordnar sig och att det faktiskt går att påverka.

VÄRMLÄNDSK VOODOO är en glad kärleksförklaring till livets oberäkneliga krumbukter och härligt aviga situationer. Magiska potatisar, en missförstådd äppelmosleverantör, antirenovering och varför man skall vara försiktig med husdjur – speciellt begagnade marsvin! Är vi egentligen skapta för att ingå äktenskap med ett vattenpass? Och vad menas med Lionel-Ritchie-effekten?

I VÄRMLÄNDSK VOODOO används nästan inga nålar alls. Istället får publiken åka en själslig Flume ride tillsammans med musik- och ordekvilibristerna Björn Ling och Johan Östling.

Värmländsk Voodoo.
Längd ca 1 tim 50 min. Ingen paus.

Björn Ling och Johan Östling har ett gediget förflutet som musiker. De har dessutom medverkat i Ulf Malmros filmer Smala Sussie, Bröllopsfotografen och Mammas Pojkar. I TV har vi kunnat följa dem i serien Ack Värmland. Senast har Björn Ling kunnat ses i nöjesprogrammet Alla För en på SVT och Johan Östling har varit programledare på Hela Sverige bakar på TV4.

Evenemnaget varar 1h 50 minuter utan paus.

Arrangör: True Entertainment AB.

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. Ledsagare betalar fullt pris.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Mer

Tid

(Onsdag) 19:00 - 19:00

Scroll to Top
X
X