oktober, 2020

ons14okt18:0018:00Nytt datum: TRIO ME’ Bumba// m.fl. 60-talslegender LIVE på Royal!18:00 - 18:00 Biografbaren, Järntorget 2

Mer

Evenemangsinfo

Obs: nytt datum: 14 oktober! TRIO ME’ BUMBA – ADORENA & CARL-ERIC THÖRN
Biljetter end. 195:-, pensionär 150:- på Tickster.con
En fantastik färgstark musikgala med legendariska stjärnor från 60-talet!
Äta innan? Boka bord på Biografbaren 016-120040

TRIO ME’ BUMBA (Man ska leva för varandra)
Svensktoppskungen CARL-ERIK THÖRN (Jag vill dansa med dig)
NINA LIZELL (Vem kan segla förutan vind?)
ADORENA THÖRN (Sveriges egen Barbra Streisand)
KALLE ÅMARK från ROCKFOLKET (Hey baberiba!)

Presentation om artisterna:
TRIO ME’ BUMBA:
En Svensk musikgrupp som bildades i Maj 1957 på Söder i Stockholm. Medlemmarna sedan start har varit Jan Harg, Bertil Lindholm, Tommy Wener och Jan-Erik ”Bumba” Lindqvist.

CARL ERIK THÖRN:
Carl Erik Thörn med 15 hits på svensktoppen under 60- och 70- talet, har efter återkomsten till Sverige efter 20 år i USA återtagit sin karriär som sångare. I hans showgrupp finns hans fru Adorena Thörn, kallad Sveriges Barbra Streisand!
Carl-Erik var en av de mest bokade artisterna i Folkparkerna och mest återkommande sångarna på svensktoppen, med melodier som Jag Vill Dansa Med Dig, Säg Vackra Små Ord Till Mig, Det Finns Ingen Annan, När Morgonen Gryr, Små Ord Om Kärlek, Mamy Blue,

NINA LIZELL:
Hon slog igenom tillsammans med Mona Wessman och Claes-Göran Hederström i TV programmet Minishow 1967 och blev snabbt populär i Sverige. Under sommaren turnerade trion i Folkparkerna, vilket innebär utsålda hus och idolhysteri. En av hennes många hits är, ”Vem kan segla förutan vind”.

ADORENA THÖRN:
Sångerska och kompositör med låtar spelade på Sveriges Radio och utomlands. Tre av hennes låtar har legat på topp 10 listan på Music World Radio i England i flera veckor, år 2011. ”We Are Unique Creation” med Carl Erik Thörn är en av de.

Tid

(Onsdag) 18:00 - 18:00

Plats

Biografbaren

Järntorget 2

Scroll to Top
X
X