maj, 2021

mån10maj18:3021:00NYTT DATUM - Se upp här kommer mångfald! med Zinat Pirzadeh18:30 - 21:00 Cirkus Arena & Restaurang, Djurgårdsslätten 43-45

Evenemangsinfo

Se upp här kommer mångfald!
Kärlek, död, skratt och tårar.

Högt och lågt, humor och allvar, bakis och burka. Kontrasterna kännetecknar komikern, författaren och föreläsaren Zinat Pirzadeh och hennes framträdanden. Med knivskarp blick och ännu vassare tunga levererar hon analyser och anekdoter. Oneliners har även gjort henne till en av landets mest populära underhållare – och nu kommer hennes föreställning ”Se upp här kommer mångfald” till Stockholm.

Kan man dö av surströmming? Hur ser den svenska burkan ut? När vi blandar värme, humor och mod med en bred livserfarenhet och stor scenvana får vi Zinat Pirzadeh. Hon har en förmåga att nå ut till alla i publiken, i alla publiker, medan hon bjuder på både skratt och viktiga insikter.

I hennes nya föreställning diskuterar Zinat det som de flesta svenskar inte vågar diskutera idag, bland annat om de problem som uppstår av kombinationen ökad invandring och en integrationspolitik där det tar lång tid för nyanlända att komma in på arbetsmarknaden. Zinat Pirzadeh talar även på ett träffsäkert och underhållande sätt om hur viktigt det är att våga prata om invandring.

Varmt välkommen till en föreläsning som bjuder på både underhållning och eftertanke!

Om Zinat:

_________

År 1991 kom Zinat Pirzadeh till Sverige från Iran. Det tog många år innan hon förstod att hon var fri att göra sina egna val, och nu brinner hon för att även andra ska ha den möjligheten. Svenska FN-förbundet har utsett henne till goodwillambassadör för hennes djupa engagemang för flickors och kvinnors rättigheter och för att stoppa barnäktenskap. Trots detta är hon inte rädd för att skämta om varken hederskulturer, jantelagar eller burkor – synliga som osynliga.

Mer

Tid

(Måndag) 18:30 - 21:00

Plats

Cirkus Arena & Restaurang

Djurgårdsslätten 43-45

Scroll to Top
X
X