september, 2021

fre10sep19:3023:30NYTT DATUM PÅ G - HYGGE pres. Majorelle Blue + Hejsan Svejsan19:30 - 23:30 Klubb Hygge

Evenemangsinfo

ÄNTLIGEN NYTT DATUM!

HYGGE PRES. Majorelle Blue + Hejsan Svejsan

Älskar du också att gå på spelningar med dina bästa kompisar, ta en öl och ha det riktigt gött? Perfekt, då är klubben HYGGE allt du behöver i livet! Det är lokalt, det är nära och det är framförallt riktigt goa konserter. Ta med dina polare och lev lite!

VAD: HYGGE pres. Majorelle Blue + Hejsan Svejsan
NÄR: Onsdag 26 nov, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 50 kr (Biljetter finns i dörren i mån av plats)
ÅLDER: 13 år

Majorelle Blue
Ett gäng livetagningar i Tambourine Studios, under våren 2020 resulterade i vad Kult Magasin utropade till ”Indiesveriges kanske mest välgjorda EP för i år”. Kvicka texter och charmig töntighet sammanfattar deras personlighet. Lägg till klistriga melodier (som du antagligen kommer tralla på i veckor), så har du Majorelle Blue.

Med deras egna blandning av mjukt och hårt förs de ofta samman med indiepop och riot grrrl-scenen från det tidiga 90- och 00-talet. Några av deras egna influenser till musiken sträcker sig från Alvvays, Le Tigre, PJ Harvey, Mike Krol, Blur, Pixies, och Cocteau Twins.

Hittills har Majorelle Blue släppt två EPs och en singel, de två senare med det lokala skivbolaget Svart Kaffe Records. Bandet har blivit uppmärksammade på både svenska och utländska bloggar, lokala medier och spelats på radio i Berlin och Spanien. Live har de med sig en energiskt hemtrevlig närvaro och ett löfte om att indie fortfarande lever.

Hejsan Svejsan
Äntligen en popgrupp i stan! Härmed bjuder vi dig till en hejdundrande livekonsert. Förblindas, förbluffas och än en gång förälska dig i ömma toner och svängiga melodier.

”De är helt okej. Bättre än Beatles iallafall” – Per

Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.

Mer

Tid

(Fredag) 19:30 - 23:30

Plats

Klubb Hygge

Scroll to Top
X
X