juni, 2022

fre17jun07:0010:00Nytt datum IGEN: Jonah Nilsson | Göteborg 17 juni 2022, Pustervik07:00 - 10:00 Pustervik, Pustervik, Järntorgsgatan 12

Evenemangsinfo

***KÄRA UTHÅLLIGA BILJETTKÖPARE, DENNA KONSERT FLYTTAS ÅTERIGEN (ÅTERIGEN) FRAM TILL DEN 17 JUNI 2022 PGA FORTSATTA RESTRIKTIONER KRING DEN RÅDANDE SAMHÄLLSSITUATIONEN MED CORONA-VIRUSET. KÖPT BILJETT GÄLLER***

Jonah Nilsson
17 JUNI 2022 live på Pustervik | Göteborg
Biljetter:
Dörrar: 19:00
Konsert: 20:00

— — —

JONAH NILSSON, sångare och keyboardist i youtube-fenomenet DIRTY LOOPS, numera backad av sin nye manager QUINCY JONES, besöker Göteborg och Pustervik den 26 mars!

Efter en utsåld konsert på Nalen i Stockholm under Stockholm Jazz Festival i oktober, är det nu dags för Jonah att återvända till Pustervik i eget namn!

— — —
När Jonah Nilsson och hans vänner i Dirty Loops hösten 2010 lade upp en cover på Lady Gagas ”Just Dance” på Youtube kunde de nog inte föreställa sig den enorma respons som följde. Utan att ha någon marknadsföring i ryggen var det mest en kul grej. Men efter 100 000 visningar på Youtube och mer än 10 000 delningar till Facebook bara på två månader var succén ett faktum. Ordet ”viral” är minst sagt passande i sammanhanget. Snart hittade de fram till producenten David Foster som fixade skivkontrakt på anrika Verve Records.

Världsturnéer inför utsålda konserthallar följde och snart blev Jonah Nilsson signad av ingen mindre än Quincy Jones! Jones har berömt Nilsson för hans kreativitet och känsla, och det är många som med spänning ser fram emot det debutalbum som Jonah Nilsson filar på för närvarande.

Det är också många som hört singlarna som lovar så mycket. Popfunkkaramellen “Coffee Break” måste få den mest övertygade tedrickare att bli sugen på en rykande kopp kaffe! Smittande melodi, snygg produktion, stunsigt beat – och så Jonahs makalösa röst över det. Det är bara att ställa in sig på den bästa fikastunden i livet när det nu blir dags för Jonah Nilsson att inta Pusterviks scen med sin sprakande blandning av R&B, funk, soul och pop.

– “He’s different though, he’s got the perfect balance of right brain creativity and left brain music theory.
It’s in his blood. He’s got soul, with one of the biggest ranges I’ve ever heard.” – QUINCY JONES

Jonah har nu ett par headliner world tours bakom sig och har genom det också skaffat sig en drös high-profile musiker, inkluderat Maroon 5 lead sångaren Adam Levine, Brian McKnight, Rodney Jerkins, Dallas Austin, Stevie Wonder, och förstås även legenden Quincy Jones, som nyligen signade Jonah till sitt management bolag.

Ovan till trots är Jonah en av de mest ödmjuka och down-to-earth genier musikbranschen skådat, vilket gör att vi tror detta bara är början på en makalös karriär.

— — —

Just Need to Say I Love You: https://youtu.be/Nt5q8z9Gl0U
Coffee Break: https://youtu.be/0WAoOlEiVXw
Spectrasonics Ballad: https://youtu.be/VEf_3FrsoQY

Dirty Loop Videos:
”Hit Me” by Dirty Loops: https://youtu.be/utn6TnORINM
”Over the Horizon” Samsung commercial: https://youtu.be/4-siHP8YjhI
”Baby” by Justin Bieber Cover: https://youtu.be/KjVGJ3YFDc8
”Wake Me Up” by Avicii Cover: https://youtu.be/j0sYj4wxyk0

— — —

Jonah Nilsson – sång/keys
Tobias Grenholm – bas
Kefa Figaro – trummor
TBC – second keys
TBC – blås
TBC – blås
TBC – blås

Mer

Tid

(Fredag) 07:00 - 10:00

Plats

Pustervik

Pustervik, Järntorgsgatan 12

Scroll to Top
X
X