december, 2021

ons01dec19:0021:00NYTT DATUM - Fatoumata Diawara19:00 - 21:00 Kulturhuset Stadsteatern, Sergels torg

Evenemangsinfo

Konserten med Fatoumata Diawara är på grund av situationen med Covid-19 flyttad till 1 december 2021. Alla biljetter återlöses och du behöver köpa ny biljett till konserten den 1 december 2021. Du behöver inte göra något utan biljetterna återbetalas automatiskt till det kort/swish som användes vid köpet. Vid frågor rörande återlösen hänvisar vi till Tickster. Om du köpt biljett via ombud behöver du kontakta dem för återlösen.

Kulturhuset Stadsteatern har i rådande läge valt att släppa ett begränsat antal platser. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer i den mån det är möjligt att släppa fler biljetter.

För mer information om biljettköp besök Kulturhuset Stadsteaterns webbsida.

Fatoumata Diawara är en av Malis stora stjärnor. Debutalbumet Fatou slog ned som en bomb när det kom 2011. Plötsligt var Fatoumata ”Fatou” Diawara ett namn på allas läppar runt om i världen. På debutskivan kombinerade hon säkert det musikaliska arvet från hemlandet Mali med en västerländsk singer-songwritertradition. Nu är hon tillbaka med nya albumet Fenfo där hon har skapat ett sound av traditionella och mer moderna uttryck.

Hon är en otrolig liveartist och har tidigare arbetat med legenderna Bobby Womack och Herbie Hancock, spelat på festivaler som Glastonbury och turnerat och spelat in med den kubanske pianisten Roberto Fonseca. Missa inte när hon tar sig an Studion i Kulturhuset Stadsteatern!

Mer

Tid

(Onsdag) 19:00 - 21:00

Plats

Kulturhuset Stadsteatern

Sergels torg

Scroll to Top
X
X